Sevgiliye Kürtçe Aşk Şiirleri

Sevgiliye Kürtçe Aşk Şiirleri. Sevgiliye aşk şiirleri aşağıda birbirinden farklı sevgiliye şiir bulabilirsiniz. İnsanın sevdiğine aşk sözleri ve aşk şiirleri bulması ne zor değil mi.

Sevgiliye Aşk Şiirleri Duygusal En Güzel Aşk Şiirleri
Sevgiliye Aşk Şiirleri Duygusal En Güzel Aşk Şiirleri from www.gencklavye.com

Yüzyıl qiblegeha aşiqan aşıkların kıblesi. Min ji bir nek = beni unutma tu canê minî = sen canımsın. Salalım uçurtmaları beraber mas mavi gökyüzüne.

Eğer Isterseniz Sayfa Içi Arama Yaparakta Bulabilirsiz.


Kürtçe hazır aşk mesajları bawer im ji evîna te. Dilgeş im ji hebûna te. Seni sevdiğimi söyleyemediğim her anı silip atasım var ömrümden.

İşte Kısa Ve Öz Sevgiliye Seni Seviyorum Mesajları Ve Şiirleri.


Sizler için en güzel sevgili sözlerini sevgiliye söylenecek güzel sözleri derledik. En güzel köşeye kuruldun sevdiğim. Axreteji ez te bernadım ahirettede seni bırakmam.

20 Ağustos 2021 Cuma 07:00.


Aşkınla deliye döndüm biriciğim, sevgin beni mecnun eyledi. Kürtçe aşk sözleri̇ heta taliye = sonsuza dek be te nabe = sensiz olmaz. İster doğum günü olsun, ister evlilik yıldönümü olsun uzaktabiki sevdiklerinize.

Seni Sevmek Ateşlerde Yanmak Bile Olsa Vazgeçmem Asla.


Kokunu içime hiçbir zaman çekmeden, başımla omzunda iz bırakmadan. Ve çok seveceğim seni, sevdaya aç bir şair gibi. Papatya kokunu çektim bir kere içime, artık seni sevmekten vazgeçemem sevgilim.

Sen Beni Gülümseten, Aşka Anlam Katansın.


Dünya da belki en değer verdiğiniz kişilerin başında gelen sevgilinize, güzel aşk. Aşağıda sizlerle aşkım gibi sözleri paylaştık, sizde bizlerle sevgiliye. Min ji bir nek = beni unutma tu canê minî = sen canımsın.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Kürtçe Aşk Şiirleri"