Sevgiliye Atılacak Saçma Mesajlar

Sevgiliye Atılacak Saçma Mesajlar. Saçma hayatımda, saçmalıklar içinde kalmışken senin düzgün duygularınla saçmalayan saçmalıkları attım. Merhaba bir çoğumuz için bazen kısa sözler yeterli değildir.

Sevgiliye Atılacak Uzun Mesajlar freeofdesign.art
Sevgiliye Atılacak Uzun Mesajlar freeofdesign.art from freeofdesign.art

Şu saçma soruyu gördün ya bitti siteden ayrılacak bugün eski diyorsun bayarak mesajı diyorsun ciddi misin yoksa trol mü soru? Yaşadığın anılarını ileride gülerek hatırlayacağın, hayatında acıdan çok neşenin olacağı güzel bir doğum günü mesajları yıl olması dileğiyle. Duygusal bir ilişki yaşadığınıza göre artık çocuk değilsiniz, azıcık sıyrılın şu meraklı tavrınızdan.

1 Yıl Insana Çok Şey Katabilir.


Bildiğiniz güzel şarkıları paylaşın arkadaşlar, herkes yararlansın. Sen benim en iyi arkadaşım, dayanacak omzum, güvenebileceğim tek kişi, hayatımın aşkısın! Duygusal bir ilişki yaşadığınıza göre artık çocuk değilsiniz, azıcık sıyrılın şu meraklı tavrınızdan.

Yapmayın Sizin De Abiniz Babanız Var.


Merhaba bir çoğumuz için bazen kısa sözler yeterli değildir. Kanka fondöteni sil de yüz yüze konuşalım. Gecenin hızla sabaha dönmesini arzuluyorum.

Dilerim Yüzün Hep Güler, Neşeni Hiç Yitirmezsin.


Değer verdiklerinizin doğum gününü kutlamak belki de tüm bu yaşanmışlıklara ortak olmak anlamına gelir. Kalbime girdiğin saniyeden itibaren, her yerim sen oldun. Lütfen saçma şarkılar atıp komik olduğunuzu düşünmeyin, kendinizi utanç duruma düşürüyorsunuz.

Ha Birde Azrail Gelsin Oda Bu Dünyadaki Tek Gerçeğimiz Olsun Aşkımızdan Sonra.


Yıldızlar gözlerine özensin, sen bir tanesin sevgilim. Gecen mutlu, kalbin sevgimle dolsun. Bu sayfamızda saçma sözler, saçma mesajlar, saçma sapan sözler ve saçmalama sözleri yer almaktadır.

Bu Konu 5 Yanıt Içerir, 6 Izleyen Vardır Ve En Son 7 Yıl 9 Ay Önce Zümrüt Karakın Tarafından Güncellenmiştir.


Sayfamızdaki sevgiliye uzun uyku mesajlarını facebook, twitter ve whatsapp ile sevgilinizle. Üstelik sadece birkaç güzel söz ile. Bazı gercekleri sadece noktayı koyarak anlatabilirsin.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Atılacak Saçma Mesajlar"