Sabahattin Ali'den Aşk Sözleri

Sabahattin Ali'den Aşk Sözleri. En çok beğeni̇len sabahatti̇n ali̇ sözleri̇ bir ümidim yok. “hayatımda hiç bu kadar mesut olduğumu, içimin bu kadar genişlediğini.

Sabahattin Ali Sözleri Haberleri
Sabahattin Ali Sözleri Haberleri from www.internethaber.com

Deli gibi değil, gayet aklı başında seviyorum… yerinde bir cevap, keskin bir nükte bütün hakikatlere bedeldi. Başkasına merhamet etmek, ondan daha kuvvetli olduğunu zannetmektir; Artık hiç bir şeyin değişmesine imkan yok, lüzum da yok..

Daha Büyük Ve Insanca Bir Sebep Lazımdı.


Hatta mukabele edilmesini bile beklemeden sadece sevmek. Hala aşk ve sevgi konularında bu. Hatta yavaş yavaş onu da yapamaz ve canı ağzını açmayı bile istemez.

Sabahattin Ali Sözleri, Sabahattin Ali Sözleri Tumblr, Sabahattin Ali Sözleri Onedio, Sabahattin Ali Sözleri Instagram, Sabahattin Ali Umut Sözleri, Sabahattin Ali Devrimci Sözleri, Sabahattin Ali Sözleri Içimizdeki Şeytan, Sabahattin Ali Sözleri Ingilizce, Sabahattin Ali Gerçek Sevgi


En çok beğeni̇len sabahatti̇n ali̇ sözleri̇ bir ümidim yok. Artık hiç bir şeyin değişmesine imkan yok, lüzum da yok. 7 varlığı büyük boşlukları dolduracak mahiyette değildi;

Geçmedi Yare Sözümüz Yollarda Kaldı Gözümüz Yere Sürüldü Yüzümüz Böyleymiş Karayazımız.


Demek hayat böyle iki adım ilerisi bile görülmeyen sisli ve yalpalı bir denizdi. Deli gibi değil, gayet aklı başında olarak seviyorum. Ercan çiftci kanalıma abone olursanız çok sevinirim, seslendirme önerileri için yorum veya mesaj yolu ile iletişime ge.

Ve Çok Geçten Daha Kötüsü Yoktur Hayatta… Kendisinden Daha Dün Ayrılmış Gibi Taze Bir Hasret Duydum.


Sen bana dünyada başka bir hayatın da mevcut olduğunu, benim bir de ruhum bulunduğunu öğrettin. Başkasına merhamet etmek, ondan daha kuvvetli olduğunu zannetmektir; Kitaba ismini veren değirmen adlı öyküde ise bir çingenenin aşkını, aşkı için yapabileceklerini anlatıyor.

Sabahattin Ali Sözleri Bir Ümidim Yok.


Artık hiç bir şeyin değişmesine imkan yok, lüzum da yok.. Sabahattin ali en güzel sözlerini yaşamı boyunca savunduğu ve ödün vermediği konularda söylemiştir. Daha çok öykü türünde eserler verse de romanlarıyla ön plana çıktı;

Posting Komentar untuk "Sabahattin Ali'den Aşk Sözleri"