Sevgi Sözleri Kardeşe

Sevgi Sözleri Kardeşe. Sana gittikçe büyüyen bir sevgiyle bağlıyım. Bu sözler ile yaşamınızdaki sevginin yerini daha iyi göreceksiniz ve böylece onlara verdiğiniz değeri ifade edebileceksiniz.

Sevgi Sözleri, Sevgi İle Söylenmiş En Güzel 50 Söz!
Sevgi Sözleri, Sevgi İle Söylenmiş En Güzel 50 Söz! from www.hediyesepeti.com

Sevginin büyük harflere, sesli notalara ihtiyacı yok. Kardeşlik bırakmayacağını bilerek dayanmak… belki esmer bir sevgilimiz yok ama dünyayı beraber rehin alabileceğimiz kardeşlerimiz var! Sürmeli gözlerde badem kekik kokan dağlarında koşan el ele verdik mi gökyüzünde uçan kuş, yeryüzünde çocuktuk.

İyilik Sözleri, İyilikle İlgili Sözler, Ayetler, Hadisler İyilik Sözleri Içeriğinde En Güzel Iyilik Sözleri Ve Iyilikle Ilgili Ayetleri Sizler Için Bir Araya Getirdik.


Canım kardeşim mutu yıllar… doğum günü sözleri sayfamızda; Tüm dünyadaki en sevgi dolu ve şefkatli kız kardeş olduğun için sana teşekkür etmek istiyorum kız kardeşim. Öyle değil işte canım kardeşim!

Anne Elinden Tüm Dünyaya Tutunurmuş Insan.


Yükü kardeşlik olanın, beli bükülür ama gönlü bükülmez. Düşman kör nişancıdır da, dost bilir nerden vuracağını. Kız kardeşe güzel sözler, abla kardeş i̇le i̇lgili sözler kız kardeşe güzel sözler kısa, kız kardeşe güzel sözler feysbuk, kız kardeşe söylenecek güzel sözler, abla kardeş i̇le i̇lgili sözler, kız kardeşe anlamlı sözler, kız kardeşe duygusal sözler.

“Allah Için Birbirini Seven Iki Kardeş Buluştukları Zaman, Biri Diğerini Yıkayan Iki El Gibidir.


Varsın olmasın el ele tutuşup gezeceğimiz bir sevgili, yeter ki olsun arayıp hal hatır soracak bir kardeşimiz. Kardeşlik, dediğin şey düşmesinden korkarak tutmak, emin olarak bırakmayacağından dayanmaktır. Kardeşlik sözlerde biten bir cümle değil, kalpte atan bir sevgi çemberi olmalıdır.

Sürmeli Gözlerde Badem Kekik Kokan Dağlarında Koşan El Ele Verdik Mi Gökyüzünde Uçan Kuş, Yeryüzünde Çocuktuk.


Beni senden daha iyi kimse anlayamaz. Bayramlık elbiselerini giyinecek diye bayram sabahını seven küçük bir kız çocuğunun sevinci kadar seviyorum seni. İyi ki sen gibi mükemmel bir insan benimle kardeş.

Bu Sözler Ile Yaşamınızdaki Sevginin Yerini Daha Iyi Göreceksiniz Ve Böylece Onlara Verdiğiniz Değeri Ifade Edebileceksiniz.


Seninle aynı kanı taşımasak bile sen benim seçebildiğim ailemsin kardeşim. Kardeşlik sözleri kısa ve anlamlı olsa da olur yeter ki sizin için ne ifade ettiğini hissettirin. Ne zaman iki mümin bir araya gelirse, allah teâlâ, birini diğerinden faydalandırır.

Posting Komentar untuk "Sevgi Sözleri Kardeşe"