Özcan Deniz Ask Sarki Sözleri

Özcan Deniz Ask Sarki Sözleri. Kaç kere denedim bu yolda şansımı ne yaptımsa çarkım dönmüyor üstüme çewirmiş silahlarını nefes almama fırsat wermiyor ben ashkı arayan bir garibim dikenli yollarda gezindiriyor kazara yanılıp da düşersem eğer en çürük dalını tutuşturuyor Özcan deniz aşk şarkı sözleri ve klibi i̇zle!

Özcan Deniz YouTube
Özcan Deniz YouTube from www.youtube.com

Koiay oisa severdiniz sizde koiay oisa benim gibi böyie koiay oisa yanardınız sizde koiay oisa için için böyie böyiesi aşkı kimse yaşayamaz dönüyorsa Özcan deniz, 19 mayıs 1972 ankara doğumlu olan şarkıcı, besteci, oyuncu ve yönetmendir. Ozcan deniz yarali mp3 indir yarali muzik indir dinle.

Aşk Seni Henüz Tanıdığımda Ben Ömrümün Daha Ilk Baharında Bırakmıştım Kendimi Kucağına Aşk Kana Kana Zehirinden Içtim Her Yanım Yara Bere Senden Geçtim Öldüm Ama Şimdi Iyiyim Aşk Onuda Alma Şimdi Benden Biliyorum Bu Olacak Gelirsen Bırakmazsın Sen Bizi Öldürmeden Aşk Kalan Ne Varsa Bir Tek Ona Kaldı


Sevdanın rengini bulamadım bulamıyorum bahtımın karasını silmedim silemiyorum sende kaybettim ben öbür yarımı toz bembe baharı atessiz yanıyor canım cennetten kovulan melek misali. Ask adamı inietir dert adamı söyietir sayende oidum dertii derdindeyim insan kendini unutur yandıkça yanar da kor oiur atessiz yaktın beni derdindeyim. Özcan deniz aşk sözleri kimin.

Diz Çöküpte Yalvardığım Yalan Mı Yalan Mı.


Bende bir insan evladiyim elde degilki sevdaliyim Ozcan deniz yarali mp3 indir yarali muzik indir dinle. Beni azad et vurayım kendimi dervis misaii dagiara askından ozan oidum büibüi misaii susmuyor diiim

Özcan Deniz Sevdanın Rengi Sözleri.


Ask benim gönlümdeki suc degil kalp benim icimdeki tas degil sel benim gözümdeki yas degil seni ne cok sevdim. Koiay oisa severdiniz sizde koiay oisa benim gibi böyie koiay oisa yanardınız sizde koiay oisa için için böyie böyiesi aşkı kimse yaşayamaz dönüyorsa Özcan deniz, 19 mayıs 1972 ankara doğumlu olan şarkıcı, besteci, oyuncu ve yönetmendir.

Senin Için Ağladım Yalan Mı Yalan Mı.


Bu sevda denizinde demek bizde boğulduk. Erol kösenin twitter üzerinden özcan denize eşcinsel odluğunu. Kaç kere denedim bu yolda şansımı ne yaptımsa çarkım dönmüyor üstüme çewirmiş silahlarını nefes almama fırsat wermiyor ben ashkı arayan bir garibim dikenli yollarda gezindiriyor kazara yanılıp da düşersem eğer en çürük dalını tutuşturuyor

Seninle Yıllar Yılı Kadere Karşı Durdum.


Özcan deniz böylesi aşk şarkı sözleri: Ayrıca özcan deniz ait tüm şarkıları bulabilirsiniz. Yar sayende ögrendim ben nasil zormus.

Posting Komentar untuk "Özcan Deniz Ask Sarki Sözleri"