Sabah Aşk Mesajı Romantik

Sabah Aşk Mesajı Romantik. Günaydın hayatımın anlamı günaydın içimin sönmeyen ateşi günaydın baş tacım. Gözlerinde kaybolmak ve asla bulunmamak istiyorum.

Günaydın Mesajları 2020 En Güzel, Duygusal Aşk Dolu ve
Günaydın Mesajları 2020 En Güzel, Duygusal Aşk Dolu ve from www.sabah.com.tr

Dünyanın en güzel duygusu, her sabah uyandığımda gördüğüm ilk güneşin sen olması, varlığına şükrettiğim insan; Bu sabahı da sen bana ada. Öpücüklerle uyandırmak isterdim seni, yanımda olsan sarardım o nazik tenini, seviyorum seni sabahım sensin benim tek ilacım günaydın aşkım.

Uzaktaki Sevgiliye Günaydın Mesajı Sayfamızda En Romantik Günaydın Mesajları Aşağıda Listelendi….


Benim aldığım nefeste sen varsın sevgilim. Seni seviyorum bebeğim gözlerin gibi bugün de günaydın olsun güneşime. 3 her sabah uyandığımda seni düşünüyorum ve yüzüme getirdiğin gülümseme bütün gün sürüyor.

Romantik Ona Günaydın Mesajları Sabah Uykulu Gözlerin Beni Delirtiyor.


Iyi ki hayatımdasın, iyi ki benimlesin. Güzelliğin gibi gününde aydın olsun günaydın aşkım sana günaydın sadece sana. Günaydın özlediğim zamanlardaki sıcak soluk varlığım.

Gözlerinde Kaybolmak Ve Asla Bulunmamak Istiyorum.


Günaydın her sabah hayatıma güneş gibi doğan aşkım, seni çok seviyorum. Kendimi her sabah enerjik hissediyorum çünkü hayatımın her sabahı seninle başlıyor. Keşke başınızın altındaki yastık ya da yatağınızı.

Artık Uzaktan Değil De Gözlerinin Içine Bakarak Günaydın Hayatımın Anlamı Diyeceğim Günler Istiyorum.


En güzel kısa sabah sözlerini resimli ya da yazı şeklinde sevgilinize gönderebilirsiniz. İyi ki varsın, seni çok ama çok seviyorum. Günaydın gün ışığım, biricik sevgilim.

İyi Ki Varsın Iyi Ki Benimlesin.


Öylesine sonsuz, öylesine soluksuz, nefesimi keser gibi… Issız bir çölde bulduğum su misali seviyorum seni. Bir sabahı bir de gözlerini özledim sevgilim, sensiz kaçıncı sabahım hatırlamaz oldu bedenim, dön artık sevgilim dön artık her şeyim sensiz başlayan güne, gün diyemem sevgilim.

Posting Komentar untuk "Sabah Aşk Mesajı Romantik"