Özdemir Asaf Aşk Şiirleri Sana En Çok Ben Yakıştım

Özdemir Asaf Aşk Şiirleri Sana En Çok Ben Yakıştım. Sana en çok ben yakıştım. Ben sana hep üşüyordum,çünkü kıştım.nakıştım, bakıştım.i̇nkar etmiyorum da bunu,seni sevmek gibi büyük işlere kalkıştım.ve lütfen inkar etme;sana en çok ben y.

Ben sana hep üşüyordum, çünkü kıştım... Nakıştım, bakıştım
Ben sana hep üşüyordum, çünkü kıştım... Nakıştım, bakıştım from nl.pinterest.com

Sana en çok ben yakıştım. İnkar etmiyorum da bunu, seni sevmek gibi büyük işiere kaikıştım. İnkar etmiyorum da bunu, seni sevmek gibi büyük işlere kalkıştım.

12 Eylül 2012 Şiirler Içinde


• ben sana hep üşüyordum, çünkü kıştım. Sana en çok ben yakıştım. Ben sana hep üşüyordum,çünkü kıştım.nakıştım, bakıştım.i̇nkar etmiyorum da bunu,seni sevmek gibi büyük işlere kalkıştım.ve lütfen inkar etme;sana en çok ben y.

@Gulumsegulince #Aşk #Şiir #Sevgi #Özdemirasaf


__özdemir asaf 82 notes cennetmeselesiii reblogged this from sistekayboldum cennetmeselesiii liked this İnkar etmiyorum da bunu, seni sevmek gibi büyük işlere kalkıştım. Sana en çok ben yakıştım şair :

Günün En Güzel Saatleri Bunlar.


Ozdemir asafread by duks brandze İlgili hani̇ sol el mi̇sali̇!!! İnkar etmiyorum da bunu, seni sevmek gibi büyük işiere kaikıştım.

Özdemir Asaf Şiiri | Sana En Çok Ben Yakıştım Şiiriben Sana Hep Üşüyordum,Çünkü Kıştım.nakıştım, Bakıştım.i̇nkar Etmiyorum Da Bunu,Seni Sevmek Gibi Büyük Işle.


Sana en çok ben yakiştimben sana hep üşüyordum,çünkü kıştım.nakıştım,bakıştım.i̇nkar etmiyorum da bunu,seni sevmek gibi büyük işlere kalkıştım.ve lütfen inkar. Sana en çok ben yakıştım. Özdemir asaf tüm şiirleri sana en çok ben yakıştım

Özdemir Asafben Sana Hep Üşüyordum,Çünkü Kıştım.nakıştım, Bakıştım.i̇nkar Etmiyorum Da Bunu,Seni Sevmek Gibi Büyük Işlere Kalkıştım.ve Lütfen Inkar E.


Ve lütfen inkar etme, sana en çok, en çok ben yakıştım. Seni sevmek gibi büyük işlere kalkıştım. Ben sana hep üşüyordum, çünkü kıştım.

Posting Komentar untuk "Özdemir Asaf Aşk Şiirleri Sana En Çok Ben Yakıştım"