Eşe Aşk Dolu Sözler Uzun

Eşe Aşk Dolu Sözler Uzun. Bir eşi olmalı insanın, bakarken yüreğinin kabardığı, gözlerinden gözlerine yüreğinin aktığı. Sen benim en güzel yanım, en güzel yarınlarımsın.

Güzel Aşk Sözleri Eşine aşk üzerine sözler
Güzel Aşk Sözleri Eşine aşk üzerine sözler from ask-uzerine-sozler.blogspot.com

Eşe söylenecek romanti̇k sözler ben senin gülüşüne aşık olmuşum, diğerlerinin kahkahası umurumda değil. Sonunda aşk acısı olsa da sev, çok sev. Romantik sözler aşk romantizm ile ilgili sözler romantik sözleri romantik þarký sözleri türkçe sade söz masası romantik.

Sen Benim Önce Aşkımdın, Sevgilim Oldun, Sonra Nişanlım Oldun Ve Ömrün Boyunca Sürecek Mutluluğun Adı Eşim Oldun.


Sözü kopyala resimli söze çevir kirpiklerini sayarak uyumak isterdim tam şuan. Gülüşünü seversin, sesini seversin, sohbetini seversin. Ömrümü paylaştığım canımın yarısı seni çok ama çok seviyorum.

Sevdiğiniz Insana Sms Facebook Twitter Gibi Iletişim Ağları Aracılığıyla Gönderebileceğiniz En Güzel Sevgi Mesajlarını Derledik.


26 benim için yaşamda sensin, mutlulukta sensin, benim ömrümdeki en hayırlı olayda sensin. Uzun aşk sözleri adam dediğin bir çayını, bir de kadınını soğutmayacak. Bir de köklü bir çınarın… gölgene çekilip saklanmak istiyorum, kabul et beni.

Sözler Kalbin Aynasıdır Diyenlerdenseniz Eşe Uzun Güzel Sözler Söyleyerek Sevginizi Tarif Edebilirsiniz.


Acikli siir severiz siir siir. Ömrümü sana adadım, seni kendimden çok seviyorum. Sen aklıma geldiğinde yüreğim sıcacık.

Usul Usul Gir Yüreğime, Kalbim.


Seni çok sevdiğim için ne kadar iyi etmişim ve seni daha önce tanımadığım ve sevmediğim içinde kendime kızıyorum. Gecem, gündüzüm, işim, aşım, uykum, her anım seninle geçsin. Seninle yeni güne merhaba demeyi, her geceyi birlikte bitirmeyi, gözlerine bakıp yeniden âşık olmayı kısacası seni seviyorum hayatımın aşkı.

Sen Bana Kilometrelerce Uzak Olsan Da Sol Yanım Kadar Yakınsın, Ömrüme Ömür Yüreğime Can Katansın.


Ruhumun eşi olduğun için sana ne kadar teşekkür etsem az. 25 bu stres yükü hayatta, huzur bulduğum ve mutlu olduğum tek yer senin kalbindir. Aşk dediğin nedir ki histen nefesten varlık umutsuzluk içinde karanlığa son ıslık.

Posting Komentar untuk "Eşe Aşk Dolu Sözler Uzun"