Sevgiliye Güzel Tatlı Mesajlar

Sevgiliye Güzel Tatlı Mesajlar. Gülen gözlerde, tatlı sözlerde, mutlu yüzlerde, bazen gündüzlerde bazen de gecelerde. Seni seviyorum ömrümün en güzel mevsimi.

Sevgiliye Günaydın Mesajları En Güzelleri Güzel Sözler 2021
Sevgiliye Günaydın Mesajları En Güzelleri Güzel Sözler 2021 from cokiyiabi.com

Sen yeter ki içinden de olsa bir; Ikimiz için bir yol çizdim umut ve sevgi dolu agaçlar diktim sıcak ve miss kokulu saf duygular koydum önümüze benimle gelirmisin bu yolda sevgilim? Sen benim en iyi arkadaşım, dayanacak omzum, güvenebileceğim tek kişi, hayatımın aşkısın!

Susadım Yeniden Senin Tatlı Sözlerine.


‘aptal aşık’ diyorlar benim için. Elimde olsa dünyanın en yüksek zirvesine çıkıp dünyanın en büyük aşkını yani aşkımızı haykırıcam sevgilim… ve sen sevgili uyandığımda aklıma gelen ilk şey uyurken aklımdaki son şeysin. Sen benim en iyi arkadaşım, dayanacak omzum, güvenebileceğim tek kişi, hayatımın aşkısın!

Sen Neyin Yağmurusun Ki, Yüreğime Düşünce Can Oldun?


İnsanlar bana “başına gelen en iyi şey nedir?” diye sorduğunda, sadece seni ve hayatımı nasıl tamamladığını anlatıyorum. Sen yeter ki içinden de olsa bir; Ama beni karşına aldığın zaman seni ısıtıp yiyeceğimi bilmelisin.

Her Gece Varlığının Verdiği Huzurla Başımı Yastığa Koyuyorum Her Şeyim.


En güzel sözlerin sitesinde en güzel mesajları da bulacaksınız. Arım balım peteğim, gülüm dalım çiçeğim, biricik sevdiceğim tatlı rüyalar. Benden kaçmaya çalışma sevgilim kaçışın yok ve ben her yanında olacağım.

Emin Ol Asla Geri Çevirmeyecekler.


Sana olan aşkım asla bitmeyecek. Sevgiliye uzun mesajlar yazımızda da aradığınızı bulacağınızdan eminim. En güzеl gеcеlеrin еn güzеl rüyalarını gör bir tanеm tatlı uykular.

Günesin Buz Tuttuğu Yerde Bir Alev Görürsen Bil Ki O Yalnız Senin Için Yanan Kalbimdir.


Evvelimiz aşk, halimiz aşk, istikbalimiz aşk. Bu sayfada yer alan sevgiliye anlamlı iyi uykular sözlerini sevgilinize kısa mesajla yollayın ya da sosyal medyada paylaşın. Günaydın 45 her günüme adını yazdım güneşim de sen olsun yıldızım da sensin sevgilim günaydınlar.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Güzel Tatlı Mesajlar"