Sevgi Üzerine Söylenmiş Sözler

Sevgi Üzerine Söylenmiş Sözler. Sen yeter ki “kim o” de. Ancak yürekteki sevgi hiç değişmez.

Sevgi Sözleri, Sevgi İle Söylenmiş En Güzel 50 Söz!
Sevgi Sözleri, Sevgi İle Söylenmiş En Güzel 50 Söz! from www.hediyesepeti.com

Words of wisdom on love relationships] Sevgi ve saygı ile ilgili söylenmiş sözler, gerçek sevgi üzerine aşk dolu özlü sözleri sevdiklerinizle kolayca paylaşabilirsiniz. Güzel sözler sitemizde aşk üzerine söylenmiş, ünlü düşünürlerden özlü sözleri sizlerle paylaşacağız.

Tekamülün Için Kendini Merkezine Koy.


Sevginin gücü, güce olan sevgiye üstün geldiğinde, dünya barışı tanıyacaktır. Çocuklar şekle sokulacak şeyler değil, serpilmeleri sağlanacak bireylerdir. Mevlana amaç, sevgi uğruna ölmek değil;

Tek Bir Kalp Olunur, Tek Bir Yürek Olunur.


Sevgi i̇le i̇lgili sözler bu sayfamızda sizler için sevgi üzerine söylenmiş en güzel sözleri hazırladık. Dumas fils para çoğu zaman çok fazlaya mal olur. Sevgiliyle mutlu olmak için sevgi, saygı ve güven yetmez, bunların yanında hem ten uyumu hem de karakter uyumu gerekir.

Tüm Sevdikleriniz Için Kullanabileceğiniz Sevgi Sözleri Sayesinde Sevginizi En Açık Bir Şekilde Ifade Edebilirsiniz.


Her şeye karşın, insanların birbirleriyle bağ kurma kapasiteleri vardır. Sevgi sözleri halden ala halsizliğim sözden ala sessizliğim. Şubat 11, 2011 bağlantıyı al;

4 Sen Beni Bir Dağın Eteğindeki Gelincik Kadar Severken, Ben Seni O Dağın Doruğundaki Kardelen Kadar Özlüyorum.


Bu üçüyle demlenen kişi güzel müzikler yapar. İşte kalıcı olan üç şey vardır. Aşk ile ilgili ünlü düşünürler tarafından söylenmiş güzel sözler sayfamıza hoşgeldiniz.

Hem Kendiniz Hem De Sevgiliniz Için Güzel Sözler Bulabilirsiniz!


Yine de bence sevgi bir hediyeden ibaret değil, bir günde yapılan bir süprizden, bir güne sığdırılan birkaç güzel andan ibaret değil, bunu çoğumuz biliyoruz. Ama bir kadını diz çöktürebilecek tek şey mağazadaki alt raflardır. İlahi aşkın sarıp sarmaladığı mevlana’dan aşk üzerine sözler.

Posting Komentar untuk "Sevgi Üzerine Söylenmiş Sözler"