Sabahattin Ali Aşk Sözleri Kısa

Sabahattin Ali Aşk Sözleri Kısa. Yoksa çoktan çergiyi toplar, başka yere göçerdim. Bundan daha güzel bir ayrılık olamazdı.

Sabahattin Ali Sözleri
Sabahattin Ali Sözleri from www.tilkikitap.com

“i̇nsan dünyaya sadece yemek, içmek, koynuna birini alıp yatmak için gelmiş olamazdı. Mevcut olmayan bir şeye malik olalım derken mevcut olanları kaybettik. Sabahattin ali öyle uzaktan seyretme adına hayran olduğum yar.

Mevlana Yine Gece Yine Hüzün Ve Yine Içimde Sen… Ve Yine Biliyor Musun Içimde Sen Olunca Hüzünde Güzel.


İşte en güzel sabahattin ali şiirleri; Dünyaya ne hait etmeye geidiğimiz suaiine o da cevap veremedi. Belki de yeni bir başlangıç yapmanın vaktidir.

Bir Teklif Ve Bir Kabul… Kısa Münakaşasız Ve Hesapsız!


Belki bende seni unutuyorum, kasım’dan kalan çiçekler gibi… ey aşk geleceksen kasım da gel başka aya bırakma ruhumu. Sen bana dünyada başka bir hayatın da mevcut olduğunu, benim bir de ruhum bulunduğunu öğrettin. Daha çok öykü türünde eserler verse de romanlarıyla ön plana çıktı;

Zaten Küçüklüğümden Beri Saadeti Israf Etmekten Korkar, Bir Kısmını Ilerisi Için Saklamak Isterdim.


Doğal renklerin güzelliğiyle büyüleyici aşk ayı kasım hoş geldin. Sabahattin ali sözleri âlemin on parmağında on kara… sen aklıma gelince her şey gülümserdi. Demek hayat böyle iki adım ilerisi bile görülmeyen sisli ve yalpalı bir denizdi.

Ben Anladığım Zaman Alev Saçağa Sarmıştı.


Sabahattin ali şiiri olduğunu bilmediğiniz 10 meşhur şarkı sabahattin ali’nin kürk mantolu madonna’sından 15 muhteşem alıntı sabahattin ali sözleri ve alıntıları sabahattin ali’nin kuyucaklı yusuf’undan 5 muhteşem alıntı Sabahattin ali sözleri anasayfa » ünlü sözler » sabahattin ali sözleri sevilen türk yazar ve şair sabahattin ali’nin hayata anlam katan en güzel ve anlamlı sözlerini siz değerli takipçilerimiz için bir araya derledik. Bir tekiif ve bir kabui… kısa münakaşasız ve hesapsız!

Zaten Küçükiüğümden Beri Saadeti Israf Etmekten Korkar, Bir Kısmını Iierisi Için Sakiamak Isterdim.


Mevcut olmayan bir şeye malik olalım derken mevcut olanları kaybettik. Taş duvarlar arasındaki karanlığımın senden başka penceresi yok. Deii gibi değii gayet akiı başında oiarak seviyorum.

Posting Komentar untuk "Sabahattin Ali Aşk Sözleri Kısa"