Filozofların Aşk Ile Ilgili Sözler

Filozofların Aşk Ile Ilgili Sözler. 2) az çok bir süresi fakat kısır aşklar ki, bunlar gözde aşklardır. Sevmek aci çekmektir, sevmemek ölmek.

Hıdırellez İle İlgili Sözler
Hıdırellez İle İlgili Sözler from acabilsemkalbini.blogspot.com

Ömer hayyam en suçlu ihtiraslarla bile övünenler bulunur. İsmail ergün gençler ümitleri ile ihtiyarlar hayalleri ile yaşarlar. Filozofların akıl ile ilgili sözleri.

3) Yalnız Bir Çocuk Doğurtan Geçici Aşklar Ki, Bunlar Dölleyen Aşklardır.


Adalet insan topluluğunun kutsi bir bağıdır. Michel de montaigne sevginin kurduğu devleti adalet devam ettirir. 4) karılar ve kocalar aşkıdır ki, bu iki tarafın isteği ile yıllarca sürer ve bir çok çocuk doğurturur.

Bilgisiyle Kibirlenmek, Cahilliğin Ta Kendisidir.


Mark twain bir kimsenin düşüncesini açıklayamaması köleliktir. Bu anlamlı uyku sözlerini kısa mesajla yollayın ya da sosyal medyada. Aşk, para ve sıhhat isterler.

Yetenek Hiçbir Zaman Kendisine Olan Talebi Karşılayamayacaktır.


Filozofların akıl ile ilgili sözleri. Doğa, insanların verdiği sözlere önem vermez. Descartes her insan meyvesi ile tanınır.

Bütün Sanat Doğanın Bir Taklididir.


Hadi durmayın sizde aşkınızı sevginizi söyleyin. Filozofların akıl ile ilgili sözleri. Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.

Farabi Ne Kadar Az Bilirseniz;


Martin luther king aynı nehirde iki kere yıkanılmaz. Aşkın kötü tarafı insanlara verdiği zevki, eninde sonunda ödetmesidir. Aşk bakışlarla başlasaydı, öküz çoktan trene aşık olurdu.

Posting Komentar untuk "Filozofların Aşk Ile Ilgili Sözler"