Erkek Sevgiliye Teşekkür Mesajı

Erkek Sevgiliye Teşekkür Mesajı. Teşekkür ederim nefesime nefes olup bana hayat verdiğin için. En derin, en içimdesin, sen benim en güzel derdimsin.

En Yakın Arkadaşa Doğum Günü Mesajı Hediye Fabrikası Blog
En Yakın Arkadaşa Doğum Günü Mesajı Hediye Fabrikası Blog from www.hediyefabrikasi.blog

En derin, en içimdesin, sen benim en güzel derdimsin. Bir rüyanın gerçeğe dönüştüğü en tatlı halisin sevgilim günaydın. Teşekkür ederim nefesime nefes olup bana hayat verdiğin için.

Yıkıma Terkedilmiş Kalemin Bütün Hücrelerine Sürülmüş Iksir Gibisin.


Sende öyle yap ve güzelce uyu. Seninle yaşamak istediğim tüm duyguların gerçek olması dileğimle. Ne zaman karanlıkta kalsan, ruhunun parlak ışığı yolunu aydınlatsın.

Teşekkür Ederim Nefesime Nefes Olup Bana Hayat Verdiğin Için.


Göz atın ve çalışanlarınızla ve / veya iş arkadaşlarınızla paylaşın! Uyuyabilir miyim bilmiyorum ama seni düşünüyor ve iyi geceler diliyorum. Aşkım güzel, büyüleyici sözlerinden dolayı sana teşekkür ederim.

Bu Özel Günde Ve Hayatının Her Gününde Sana Sevgimi Gönderiyorum Sevgilim.


Sorun değil, size yardımcı olacak profesyonel teşekkür sözlerini derledik. Seninle öyle bir mutluluk yaşayalım ki kalplerimiz aynı atsın, gözlerimiz hep birbirine baksın, sımsıkı sarılalım hep aşk kokalım. Umutlarımı yitirdiğimde gülüşün tuttu beni ayakta.

Sıklıkla Fark Edilmeden Sonuçlanabilir, Ancak O Anı Daha Sonra Bırakmamak Önemlidir.


Ama bildiğim ve hissettiğim şeyi çok iyi yapıyorum seni çok seviyorum. Tüm kötülükler senden uzak, doğum günün kutlu olsun erkeğim. ~ bitmiş bir aşktan kalbim kırılsa, yüreğim acılarla yanıp kül olsa da, delikanlıca eski sevgiliye doğum günü mesajı göndeririz.

Ben Senin Sevginle Var Oldum Aşkım, Beni Sevdiğin Gün Tamamlandım.


~ sen benim eski kız arkadaşımsın ve ben de senin eski erkek arkadaşınım. Doğum günün kutlu olsun erkeğim. Bu en mutlu gününüzde bizleri de davet ettiğiniz için teşekkür eder, mutluluğunuzun bir parçası olduğumuz için kıvanç duyduğumuzu bilmenizi isteriz.

Posting Komentar untuk "Erkek Sevgiliye Teşekkür Mesajı"