Ağır Abi Aşk Sözleri

Ağır Abi Aşk Sözleri. Kısa ağır abi sözleri alma beni karşına kan karışır gözyaşına… adamlık, her gün aynı kadına âşık olmaktır. Ağir aşk sözleri̇ i̇nsan erkek doğup doğmayacağını kendisi seçemez.

Ağır Abi Sözleri En Güzel Delikanlı Sözleri, Ağır Baba
Ağır Abi Sözleri En Güzel Delikanlı Sözleri, Ağır Baba from www.neoldu.com

Ben en azından katilimi tanıyorum. Öyle değil işte canım kardeşim, düşman kör nişancıdır da, dost bilir nereden vuracağını. Herkesin korktuğu ölümü biz sokaklarda oyun niyetine oynarız.

Eskiden Karanlıktan Korkar Yağmurdan Ürperirdim Şimdi Karanlıklar Sırdaşım Yağmurlar Gözyaşım Oldu.


Kalemimi kırmış olabilirsiniz ama mürekkebimde boğulacaksınız. Ağır abi aşk sözleri ağır abi kapak sözleri sevdikleriniz ve dostlarınız için etkili bir mesaj yazmak istediğinizde bazı sözler imdadınıza yetişebilir. Herkesin gecesi, kendi yarası kadar derindir.

En Güzel Ağir Abi̇ Ve Adamlik Hakkinda Sözler Hayatım Senin Yolunun Üstüne Çizilmiş Gülüm Sensiz Olamam, Yoluna Çıkarım Her Seferinde Hayalinle Yatarım Soğuk Gecelerimde… Karanlığın Pezevenk Olup Beni Yalnızlığa Satmasına Yalnızlığın Fahişe Olup Benle Yatmasına Alıştım Artık.


Kadın dilden dile dolanmaz evlat. Bizim ortamda yaşı büyük olana değil. Bunu da yaz hâkim bey umuda kelepçe vurulmaz.

Sabırdan Sonra Söylenen Söz Ağır Olur.


Saygıda kusur ettiysem vardır bir bildiğim! Ölmeyi çoktan göze aldım, ama yanımda kimleri götüreceğim onu düşünüyorum. Biz aşkımızı kalbimize nasır tutarak sevenlerdeniz.

İhanetin Nedeni Olmaz, Bedeli Olur.


İhanetin nedeni olmaz bedeli olur. Ağır sözler, ağır mesajlar, en ağır sözler, ağır abi sözleri, kısa ağır sözler, anlamlı ağır sözler, ve. Arkamdan konuşanların hayallerin de imzam var.

Gözlerimin Gördüğü Yerden Sildim Seni Bitirdin Içimdeki Delikanlı Sevgiyi, Mutluluklar Sana Yaşadığın Namert Hayatında.


Benim duygularım oyuncak değil sen fazla çocuksun. Deli tarafıma gelme sakın, orada ben bile hükümsüzüm. Acılara dayanır bu yürek ama senin gibi nankörlere asla!

Posting Komentar untuk "Ağır Abi Aşk Sözleri"