Erkek Sevgiliye Günaydın Mesajları Kısa

Erkek Sevgiliye Günaydın Mesajları Kısa. Aşkım hergün seninle uyanmak istiyorum ama uzaksın yanımda olmasanda yüreğimdesin günaydın birtanem. Işık gibi parlıyorsun nur yüzlüm.

sevgiliye günaydın mesajları Hediye Fabrikası Blog
sevgiliye günaydın mesajları Hediye Fabrikası Blog from www.hediyefabrikasi.blog

Geceyi de gündüzü de aydınlatıyorsun! Günaydınn sevgilimmm günaydınn damarlarımdaki kanım. Günaydın mutlu sabahlar sevgiye ve aşka laik dostlarım güne geç de olsa başlayalım bakalım herkese günaydın.

Ona Güzel Bir Günaydın Mesajı Gönderin Ve Sizden Romantik Sabah Mesajlarını Almaktan Mutlu Olacak!


Ellerimiz uzak olsada birbirinden, gönüllerimiz bir, şuan gözlerine bakamasamda güneşin ışığı avutur beni sensizliğimde, günaydın biriciğim benim. Günaydın… günaydın baharım günaydın sabahım seninie güne merhaba derim seninie günü bitiririm sevgiiim. Ve bazen her şeyi unutmak için uyumak gerek.

Gözlerini Bu Güne Öyle Bir Aç Ki;


Ve her yeni günün yanında seni benim kadar çok sevecek koca bir yüreğin olsun.! Karanlığın güneşe merhaba dediği şu saatlerde, beni düşünen biricik aşkıma günaydınlar. Günaydin mesaji kisa umut dolu, sevgi dolu, mutluluk dolu bir gün geçirmeniz dileği ile günaydınlar.

Bırak Savrulsun Gecenin En Tatlı Gülüşü, Hep Sen Olmalısın Kaderim De, Bir Yudum Nefes Gibisin Hayallerim, Hep Sen Olmalısın Gözlerim De Günaydın Biricik Erkeğim.


Günün aydın olsun rüyalarımın meleği. Erkek sevgiliye uzun günaydın mesajları seninle yaşadığım her günün sonunda bir diğer günün hayallerini kurarak uykuya dalıyorum. Ben seni severken kendimi çok üzdüm.

Benim Güneşim, Bana Günaydın Mesajı Atınca Doğuyor Sevgilim.


Sabah zayıflamadan hemen sonra onu sevgiyle erit. Her şey dilediğin gibi olsun arkadaşım. Hadi bu yazıdan en sevgilisi günaydın mesajları'nı bulalım ve.

Yeni Bir Sabah Ve Yakışıklı Erkek Arkadaşınıza Çok Güzel Bir Gün Dilemek Için Yeni Bir Gün Daha!


Aşkım hergün seninle uyanmak istiyorum ama uzaksın yanımda olmasanda yüreğimdesin günaydın birtanem. Seninle öyle bir mutluluk yaşayalım ki kalplerimiz aynı atsın, gözlerimiz hep birbirine baksın, sımsıkı sarılalım hep aşk kokalım. Ama bildiğim ve hissettiğim şeyi çok iyi yapıyorum seni çok seviyorum.

Posting Komentar untuk "Erkek Sevgiliye Günaydın Mesajları Kısa"