Dünyanın En Uzun Kandil Mesajı

Dünyanın En Uzun Kandil Mesajı. Kandil mesajları ve sözleri resimli! Senin doğuşunu kutlamaz mı bu dünya.

Kandil mesajları 2022 Regaip kandili resimli, dualı, en
Kandil mesajları 2022 Regaip kandili resimli, dualı, en from www.bilgireis.com

Muhammed (sav)'ı anlayana gül koklatılır, gül kokulu kandiliniz mübarek olsun. Dünyanın en uzun adamı bir türk. Mevlit kandiliniz mübarek olsun… gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize.

Kadir Geceniz Hayırlara Vesile Olsun.


Uzun günaydın mesajları gözümü açar açmaz aklıma gelen ilk kişi sen oluyorsun. Regai̇p kandi̇l kisa ve uzun mesajlar regaib kandili peygamber efendimizin dünyayı şereflendirdiği gecedir.cenabı hak bu geceyi bütün ümmeti muhammede hayırlı ve mübarek eylesin. Başını elinle okşa ve onu sofrana oturt.

Kandil Mesajları İndir, Kandil Mesajları Kısa, Kandil Mesajları Paylaş, Kandil Mesajları Komik, Kandil Mesajları Anlamlı, Kandil Mesajları Yeni Bu Sayfamızda Sizlere Mübarek Kandil Gecelerinde Sevdiklerinize Gönderebileceğiniz En.


Yazılı, kısa, uzun ve resimli kandil mesajı için haberimizin devamına göz atabilirsiniz. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim. Bir dua gönderiyorum hepinize sağlık, mutluluk, huzur olsun.

Güneşin Güzel Yüzü, Yüreğine Dokunsun, Kabuslar Senden Uzakta, Melekler Baş Ucunda Dursun.


İşte 3 şubat 2022 en güzel, yeni, resimli regaip kandili. Kandiliniz mübarek olsun.ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mubarek günde tum dualarınız kabul olması dileğiyle iyi kandiller. Berat kandili bugün i̇slam aleminde kutlanacak, günahların affedildiği bu gecede namaz kılmak ve dua etmek gerekir, işte kandil mesajı.

Milyarlarca Gün Var, Ama Bugün Başka, Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun.


Mevlid kandiliniz mübarek olsun, allah dualarını kabul etsin. Uzun regaip kandili mesajları, en güzel uzun regaip kandili mesajı örnekleri haberimizde. Dilerim hayatımın her anında günüm seninle başlasın.

Sizler De 2022 Kandil Mesajları Ile Sevdiklerinizle En Içten Dileklerinizi Paylaşabilirsiniz.


Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Dünyanın en uzun adamı bir türk. Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle kandilin mübarek olsun.

Posting Komentar untuk "Dünyanın En Uzun Kandil Mesajı"