Aşk Ile Ilgili Eski Sözler

Aşk Ile Ilgili Eski Sözler. Eski artık eskimez, yalnız yeni eskir. Aşk üzerine bilgece bir söz.

Bırakıp Gitmek İle İlgili Sözler ⋆ Güzel Sözler, Anlamlı
Bırakıp Gitmek İle İlgili Sözler ⋆ Güzel Sözler, Anlamlı from cokiyisozler.com

(can yücel eski acılara bakıp da küsme sevdalara, gavura kızıp da oruç bozulmaz. Heinrich heine duygusal aşk sözleri… aşk, içinden çıkamayacağınız bir okyanus’tur. Aşktı bizimkisi, gerisi hikayeydi… eğer gözlerin görüyor ve kulakların da duyuyorsa;

Hastalandığımda Doktor Beni Iyileştirir, Başım Belaya Girdiğinde De Bir Avukat Hayatımı Savunabilir.


Aşk sınırları ve coğrafyaları aşabilir bu yüzden sizler için i̇ngilizce aşk sözleri de derledik. Aşıkların gönüllerinin yanışıyla gözyaşları olmasaydı, dünyada su da olmazdı, ateş de. Aşk sadece hissedilir ve kalpten bir şelale misali taşar.

Rahat Rahat Yetişip Bindiğin Vapura Erken Mi Kaldık?


Sevgili, dost, yâr, arkadaş, hepsi. ( can yücel) eğer bir yerde herkes eskileri özlüyorsa, bugünlerde sorun var, gelecek ise çok tehlikeli demektir. Kız, sevdiği erkeğin elini tutmaya utansa.

Sen Benim Hiç Bıkmadan Saatlerce Seyre Daldığım, Tövbe Tutmayan En Tutkulu Sevdamsın.


Hayatımda biri yok birinde hayatım var diyebilmektir aşk. Ağarsa saçların belin bükülse, birer birer hep dişlerin sökülse yine de taze fidan dalımsın sen benim. Aşk yepyeni kalabilen eski bir masaldır.

Eski De Kalan Acı Izler Bırakan Geçmiş Günlerin Telafisini Asla Gelecek Ile Yapamazsın.


( anonim) eski zamanlarda eskiler de para ederdi. Bu sayfada yar ile ilgili güzel anlamlı etkileyici aşk sözlerini bulacaksınız. Aşk, tanrı'nın cennete uçmak için ruha verdiği hızlı kanattır.

Bazen Unutmak, En Iyi Ve En Yararlı Ilaçtır.


Sakın eski güzel günlerini unutma, çünkü gelecek geçmiş kadar insaflı olmayabilir. Eğer aşk karşılıklı olsaydı, tek taraflı aşkın en güzel aşk olduğunu inkar ederdi. Eski artık eskimez, yalnız yeni eskir.

Posting Komentar untuk "Aşk Ile Ilgili Eski Sözler"