Sevgiliye Söylenecek Kürtçe Kelimeler

Sevgiliye Söylenecek Kürtçe Kelimeler. Sana bakayım, seni içeyim ve sana doyayım. Gülüşünü seversin, sesini seversin, sohbetini seversin.

Sevgiliye Hitap Isimleri Kürtçe Sevgiliye hitap
Sevgiliye Hitap Isimleri Kürtçe Sevgiliye hitap from sevgiliyehitap.blogspot.com

Kürtçe sevgiliye aşk cümleleri mahniya jiyanamın = hayatımın anlamı tu cegerimini = sen ciğerimsin dilemin dikele ji bo te = yüreğim kaynıyor sana tu her hebi jiyanamın = sen hep ol hayatım xude te jiminre bihele xezalamın = allah seni bana bağışlasın ceylanım tu damaremidi xunamıni = sen damarımdaki kanımsın heta taliye = sonsuza dek Çünkü sevgiliye en etkileyici sözler ancak kalbinizi tam olarak dinlediğiniz zaman ortaya çıkacaktır ve ancak bu şekilde. Sevgiliye söylenecek en güzel kelimeler kısa.

Ayrıca Rındamın, İbrahim Tatlısesin Bir Kürtçe Şarkısının Adıdır.


S evgiliye güzel kelimeler kısa akdenizim aklımı çalanım al yanaklım aslanım aşk böceğim aşk böcüğü aşkiletam aşkilopum aşkilotum avrat ay yüzlüm reklamlar aybalım aydınlığım bal dudaklım bal kaymağım bal yanaklım balım balısı ballı bıdığım ballı güneşim beyaz atlı prensim bıdığım bicirik biriciğim bitanem bitanesi boncuğum can parem can yoldaşım Ey sevgili askina kanmaya muhtac olan bir yurek bekler seni yildizli aksamlarda sevgililer ask ask sozleri sevgilinize aşkım kelimesinin yerini tutabilecek en güzel. Zlemek dnyanın en acı verici duygusu.

Sevgiliye Hitaplar Yazımızda Anlamlı Hitaplar Erkek Sevgiliye Hitap Sözleri Farklı Hitaplar Sevgiliye Söylenecek Hitaplar Ve Sevgiliye Değişik Hitap Kelimelerini Derledik.


İşte aşkı ve ilişkiyi anlatan sevgiliye en güzel 10 söz; Sevgilinize sevdiğiniz kişiye güzel sözler söyleyerek onu mutlu edebilirsiniz. Yarim my love sevdiğim favorite erkeğim my man yaşama sebebim my reason for living yol arkadaşım my companion hayat arkadaşım my partner gün ışığım my sunshine hayatımın aşkı love of my life birtanem my darling sevgilim my darling gerçek aşkım my true love gerçeğim daha fazla okuyuni̇ngilizce sevgili hitap sözleri.

Sizlerin De Katkıları Ile Daha Büyüyecek Olan Bu Sayfamıza En Duygusal Olanlarından Sevgiliye Gönderilecek Sözlerimizi Ekledik.


Sen allaha dilenen bir dilek gözlere uzanan ellerimsin. Eğer seim şansım olsa sevgi dolu kollarında lmeyi. Sevgiliye hitap ederken kullanılır eğer sevgiliye takılan lakaplar arıyorsan, sevgilin için romantik bir takma isim arıyorsan bu liste işine yarayabilir.

Kürtçe Sevgiliye Aşk Cümleleri Mahniya Jiyanamın = Hayatımın Anlamı Tu Cegerimini = Sen Ciğerimsin Dilemin Dikele Ji Bo Te = Yüreğim Kaynıyor Sana Tu Her Hebi Jiyanamın = Sen Hep Ol Hayatım Xude Te Jiminre Bihele Xezalamın = Allah Seni Bana Bağışlasın Ceylanım Tu Damaremidi Xunamıni = Sen Damarımdaki Kanımsın Heta Taliye = Sonsuza Dek


Sizin için özenle hazırlanmış sevgiliye hitap sözleri sayesinde aşkınızın seviyesini yükseltebilirsiniz. Değerli guzelcumleler.com dostları her zaman en güzel sözler ve güzel cümleler için guzelcumleler.com adresini ziyaret edebilir ve diğer sayfalarımızı da inceleyebilirsiniz. Kürtçe iyi geceler aşkım tatlı rüyalar nasıl denir.

Sevgiliye Söylenecek Güzel Kelimeler Içinse Şu Yazımıza Bakabilirsin.


Şahiya dilemin = kalbimin rahatlaması dilete wek şuri gelek çuyi kuri = aşkın kılıç gibi en derine i̇ndi ez ji bo te dihelim = senin i̇çin eriyorum tu rıhemini = sen ruhumsun tu cegerimini = sen ciğerimsin dilemin dikele ji bo te = yüreğim kaynıyor sana tu her hebi jiyanamın = sen hep ol hayatım tu damaremidi xunamıni = sen damarımdaki kanımsın *fıstık *aşkım *sevgilim *hayatım *balım *şekerim *dünyam *eşim *neşem *rüyam sevgiliye güzel kelimeler için örneklerime devam edeyim *ballı çörek *hatun *erkeğim *kadınım *prensesim *sultanım *bebeğim *gökyüzüm *birtanem *mutluluğum *yıldızım *güneşim *yoldaşım *meleğim *ömrüm *hünkarım *huzurum Aşağıda sizlerle aşkım gibi sözleri paylaştık, sizde bizlerle sevgiliye söylenebilecek kelimeler’i yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Söylenecek Kürtçe Kelimeler"