Seni Seviyorum Ebru Gündeş

Seni Seviyorum Ebru Gündeş. Seni benden almaya senin de gücün yetmez / şu yaralı kalbime benim de sözüm geçmez / seni benden almaya senin de gücün. Even your strength wouldn't be sufficient to take you away from me.

Ebru YAŞAR Seviyorum Seni Chords Chordify
Ebru YAŞAR Seviyorum Seni Chords Chordify from chordify.net

Yerli, yabancı, kürtçe, azerice ve aklınıza gelebilecek her türlü müzik tarzında şarkıları sitemizde kolaylıkla bulabilirsiniz. Even if you do not understand me, it doesn't matter if you do not listen. Seni benden almaya senin de gücün yetmez / şu yaralı kalbime benim de sözüm geçmez / seni benden almaya senin de gücün.

Watch The Video For Seni Seviyorum From Ebru Gündeş's Ahdım Olsun For Free, And See The Artwork, Lyrics And Similar Artists.


Lyrics for seni seviyorum by ebru gündeş. Even if you do not understand me, it doesn't matter if you do not listen. Ebru gündeş · song · 2001.

Yerli, Yabancı, Kürtçe, Azerice Ve Aklınıza Gelebilecek Her Türlü Müzik Tarzında Şarkıları Sitemizde Kolaylıkla Bulabilirsiniz.


Müğənni / mahnı adı yüklənib. Seni benden almaya seninde gücün yetmez su yarali kalbime benimde sözüm gecmez anlamasan d. Ebru gündeş'in, bonus müzik etiketiyle yayımlanan seni seviyorum isimli şarkısı, video klibiyle muzikplay kanalında!kanala abone olmak için:

Ebru Gündeş Seni Seviyorum Lyrics:


D# kayıtlı ton genel tonun (profil sayfanızdan kaydediniz) ton kaydet. Seni benden almaya seninde gücün yetmez. Şu yaralı kalbime benimde sözüm geçmez.

Seni Benden Almaya Senin De Gücün Yetmez / Şu Yaralı Kalbime Benim De.


My wounded heart doesn't even listen to me. Seni benden almaya senin de gücün yetmez / şu yaralı kalbime benim de sözüm geçmez / seni benden almaya senin de gücün. Ebru gündeş seni seviyorum akustik.

Even Your Strength Wouldn't Be Sufficient To Take You Away From Me.


Etiketiyle yayımlanan seni seviyorum isimli şarkısının video klibi muzikplay dailymotion kanalında. Ebru gündeş’in 2001 yılında çıkardığı ‘ahdım olsun’ albümün parçası ‘seni seviyorum’ akorları akor club sayfalarında yerini alıyor. Seni benden almaya senin de gücün yetmez şu yaralı kalbime benim de sözüm geçmez anlamasan da beni, dinlemesen de olur başkasını sevemem saçmalama.

Posting Komentar untuk "Seni Seviyorum Ebru Gündeş"