Ingilizce Aşk Filmleri

Ingilizce Aşk Filmleri. Izle dram filmleri izle, romantik. Özellikle i̇ngilizce özel ders sonrasında filmler size yardım edecektir.

Injustice izle (2021) Jet Film izle
Injustice izle (2021) Jet Film izle from jetfilmizle.xyz

Filmleri ingilizce altyazılı izlemenin sağladığı faydalardan birisi hem i̇ngilizce duymak, hem de i̇ngilizce kelimeleri görmektir. Wherever i iook i see you. Önce kısa metrajlı filmler izleyerek başlayın.

Altyazılı İngilizce Film Örnek Çalışma:


2001 yaz ayında genç ve asi bri genç olan tyler, ally ile kaderin silsilesi sayesinde karşılaşır. Sinema tarihine damga vuran yabancı filmleri türkçe dublaj ve alt yazılı olarak sizlerle buluşturuyoruz. İngiliz i̇ngilizcesi mi öğrensem, amerikan i̇ngilizcesi mi öğrensem diye kararsız kaldıysan, bu film ikisini birden muhteşem bir romantik komedi içinde sunuyor.

Özellikle İngilizce Öğrenmek Isteyenler Dizi Ya Da Film Izleyerek Gün Boyu İngilizce Ile Haşır Neşir Olabilmektedir.


Sonuçta eğlenceli, keyif aldığınız bir aktivite yaparken diğer yandan i̇ngilizce pratiği yaparak bunu avantaja çevirebilirsiniz. Notting hill (1999) sıkça karşılaşılan bir ikilem: I love you how you are.

Peki Duygusal, Aşk Dolu Bir Film Izlerken Yabancı Dilinizi De Geliştirmeye Ne Dersiniz?


Türkçe dublaj, türkçe altyazılı, orijinal dil, i̇ngilizce altyazılı, almanca dublaj, almanca altyazılı, gibi bir çok ulusal dili sitemizden tek bir. Bu da i̇ngilizce öğrenen bir kişi için büyük bir fırsattır. Hitch (aşk doktoru) basic principles:

Netflix'te Sevgilinizle Ya Da Eşinizle İzleyebileceğiniz En İyi Aşk Dizileri.


İlk aşk i̇lk dans’ın takip etmesi zor olmayan, basit bir hikayesi var. “god, i hope i don’t get swept off my feet today.”. Filmler, yakınlarınızda ana dili i̇ngilizce olan birileri olmadan.

My Darling Don’t Forget Me.


Hadi o zaman kocaman bir kase patlamış mısır ile gişe rekorları kıran filmleri izlemeye başla! You are the angei of my dreams. Önce kısa metrajlı filmler izleyerek başlayın.

Posting Komentar untuk "Ingilizce Aşk Filmleri"