Romantik Aşk Sözleri Resimli

Romantik Aşk Sözleri Resimli. Ben seni gördüğüm o an mutluluğun ne anlama geldiğini öğrendim. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye.

Aşk Şiirleri En Güzel Romantik Resimli Aşk Sözleri Kuaza
Aşk Şiirleri En Güzel Romantik Resimli Aşk Sözleri Kuaza from kuaza.com

Kimi yüreğiyle ağırlar, kimi kovarak uğurlar. Gökkuşağı gibi rengarenksin, cıvıl cıvıl! Seni seviyorum ecrin isme özel aşk şarkısı.

Seni Çok Seviyorum Canımın Içi.


Hayatımı cennetin renkleri ile boyadın. Ben kalbimin senden önce bu kadar çarpabildiğini bilmiyordum. Başlangıçta çok güzel bir alev, genellikle sıcak ve şiddetli, ama yine de sadece hafif ve titrek.

Çünkü Sen Benim Karanlığımı Aydınlatan En Güçlü Işık Kaynağısın.


Sen benim görmek için bakmaya gerek bile duymadığım ezberimsin. Anlamlı aşk dolu romantik sözler. Kime sorsan herkes seviyor zaten… mühim olan güzel sevebilmek… kirmadan.dökmeden.yormadan.

Hayat Bazen Koca Yolda Bir Enkaz Bazen De Gökyüzünde Bir Yıldızdır.


Seni seviyorum ecrin isme özel aşk şarkısı. Aşkın benimle olduğu sürece başka bir şey istemiyorum! Çünkü aşk senin var oluşun ile güzel nefes alışın ile özeldir sevdiğim.

Gökkuşağı Gibi Rengarenksin, Cıvıl Cıvıl!


Seni helalim geleceğim olduğun için saklıyorum kendime… keşke daha önce karşılaşmış olsaydık, daha önce aşık olurdum sana. Duygusal ve romantik aşk sözleri seni severken haddimi aşmak istiyorum. Vesaire… seni canımdan çok seviyorum.

Sen Yıldızlara Bakmayı Seviyorsun Bende Sana.


Seni düşünürken içim geçmiş, severken de ömrüm. Aşk için varından da yoğundan da geçilir. En güzel 10 aşk sözü;

Posting Komentar untuk "Romantik Aşk Sözleri Resimli"