Mevlananın Aşk Için Sözleri

Mevlananın Aşk Için Sözleri. Zor diyorsun, zor olacak ki imtihan olsun. Güzel günler sana gelmez, sen onlara yürüyeceksin.

Sevgiliye Ask Dolu Sozler Ask Dolu Romantik Sozler Dubai
Sevgiliye Ask Dolu Sozler Ask Dolu Romantik Sozler Dubai from dubaikhalifas.com

Mevlana’nın evrensel bakış açısını anlatan bir sözü: Mevlana'nın 7 öğüdü cömertlik ve yardım etme konusunda akarsu gibi ol şefkat ve merhamette güneş gibi ol başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol hiddet ve asabiyette ölü gibi ol tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol Kar gibi yağıp yeryüzünü kaplasan da, güneşin varlığıyla yok olup gidersin… 5.

Sevgili Kendi Isteği Ile Neşeli Olarak, Kutlulukla Eve Gelirse, Onun Karşısına Otur Da Onda Onun Yüzünde Hakk'ın Güzelliğini, Büyüklüğünü, Sanatını, Yaratma Gücünü.


Bir günah i̇şlediğinde hemen tövbe et i̇nsan suya düştüğü değil sudan çıkmadığı i̇çin boğulur (hz. Hep sevgi, hep gönül alış, hep aşk, hep huzur var burada.” 8. Mevlana etkileyici aşk sözleri sayfamızda bulunan bu harika sözleri facebook ya da twitterdan paylaşabilirsiniz.

Öldüm Der Durur, Yine De Yaşarsın…


Aşk şeriatı, bütün dinlerden ayrıdır. Yürürken başımın yerde olması sizi rahatsız etmesin. Mevlana sözü kopyala resimli söze çevir aşk'ı yaşamak istiyorsan;

Sözü Kopyala Resimli Söze Çevir.


Senin için başkasından vazgeçen, bir gün mutlaka başkası için senden vazgeçer. Güzel günler sana gelmez, sen onlara yürüyeceksin. Topuklarından etine kadar işlemiş bir nasır gibidir.

Kimi Sabrından Susar, Kimi Saygısından, Kimi De Sevgisinden.


Ya canın acıya acıya adım atacaksın ya da canını acıta acıta söküp atacaksın. Işık saçmak için önce yanmak gerek. Biz aşktan doğmuşuz, annemiz aşktır.

Mevlana Sözleri̇ Ne Olursan Ol, Yine Gel.


Anne ile ilgili mevlana sözleri dünyada öğretilen bütün bilgilerin hiçbiri, bize bir ananın bakışının bir kelimesinin verdiği şeyi vermeye muktedir değildir. Mevlana’nin en güzel aşk sözleri̇. Aşk, her şeydedir ama hiçbir şeyde görünmez.

Posting Komentar untuk "Mevlananın Aşk Için Sözleri"