Uzak Ile Ilgili Aşk Sözleri

Uzak Ile Ilgili Aşk Sözleri. Bu yüzden sen de mesafeleri aşmaya odaklan. Senin iyi oluşunu, mutlu oluşunu, kahkahalara boğuluşunu seviyorum.

Elma İle İlgili Sözler, Elma Sözleri ⋆ Güzel Sözler
Elma İle İlgili Sözler, Elma Sözleri ⋆ Güzel Sözler from cokiyisozler.com

Hasan ali yücel hey gidi ankara hey, beni de benzettin ya kendine, astın suratımı, resmileştirdin beni. Demek ki, bugün de içimizi çay ısıtacak! Tenine yapışan ellere değmesin elim, benim onlardan bir farkım olsun istedim.

Uzaklıklar Araya Girse Ne Olur, Sevgiyle, Aşkla Çarpan Yürekler Olduğu Sürece.


İnsanın ne kadar çok sevdiğini kanıtlar. Aşk ile ilgili güzel sözler ağızdan çıkması kolay fakat yüreğin taşıması zor sözlerdir. Geceleri oturup göğe bakıyorum ve belki sen uzaklardan çıkıp gelirsin diye bekliyorum.

Ben Karanlık Günlerin Kararsız Adamıyım, Senden Sonra Ben Hep Zarardayım.


Hasan ali yücel hey gidi ankara hey, beni de benzettin ya kendine, astın suratımı, resmileştirdin beni. Hayat bizi binlerce kilometre uzaklara savurmuş olsa da kalplerimiz her daim yan yana atıyor ey sevgili… Mesafeler dokunmaya engel sevmeye değil.

Senin Iyi Oluşunu, Mutlu Oluşunu, Kahkahalara Boğuluşunu Seviyorum.


Zaman seni bana getirecekse mesafelere razıyım. Ben başka gök tanımadım, görmedim. Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık ise ölüme götürür.

Ben Senden Nasıl Uzak Yaşarım.


Daha fazla imkansız aşk sözleri için diğer sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Demek ki, bugün de içimizi çay ısıtacak! Tıpkı senden başkasını görmediğim gibi.

Mevlana Aşkın Gözyaşları Islatırken Sevgilinin Omzunu, Neden Bu Kadar Geç Kaldığını Sorar Aşk Meleği.


Karar vermede ve almada ilk yapılması gereken verilecek kararların olası sonuçları tahmin edilmelidir. Bazen hiç kimse, en yakındaki kadar uzak olamaz, ve bazen de hiç kimse en uzaktaki kadar yakın. Bu gün gülüşün kadar güneşli ve senin kadar güzel olsun.

Posting Komentar untuk "Uzak Ile Ilgili Aşk Sözleri"