Sevgiliye Gunaydin Mesaji Kisa

Sevgiliye Gunaydin Mesaji Kisa. Sensiz doğsada güneş odama, biliyorum kalbimiz bir ayrı olsakta, şimdi yanında olamasamda, güneşe bak sana gülüyorum usulca, seviyorum seni günaydın sevgili. Kelimelerin anlamını çoktan yitirdiği bir zamandayım.

Uyuyan Sevgiliye Günaydın Mesajı Sevgiliye hitap
Uyuyan Sevgiliye Günaydın Mesajı Sevgiliye hitap from sevgiliyehitap.blogspot.com

Güzelliğin bir rüya gibi, gözlerin bir rüyanın en muhteşem eseri, bugün de rüyalarımı süsledin, seninle güne merhaba dedim günaydın sevgilim. Doğan güne verilmiş en güzel hediyesin, günaydın arkadaşım. Gözlerimi açtığımda karşımda ilk seni görmek ne büyük mutluluk bana günümü aydınlatan sevgilim günaydın.

Kalbim Bugünde Senin Için Aydın, Günaydın Arkadaşım.


Günaydın bahar kokulum, kır çiçeğim nefesim, gözüm, her şeyim günaydın günaydınlar. Doğan güne verilmiş en güzel hediyesin, günaydın arkadaşım. Sevgiliye günaydın mesajları güzelliğin bir rüya gibi, gözlerin bir rüyanın en muhteşem eseri bugün seninle rüyalarımı süsledin, seninle güne merhaba dedim günaydın sevgilim.

Günler Bu Kadar Güzelse Sebebi Sensin, Günaydın Aşkım.


Arkadaşım, her gün yeni bir başlangıçtır, günaydın! Kopyala 23.12.20 i̇htiyacım olan tek ilham gülümsemendir. Her günün ayrı bir güzelliği olsun yanında güne gülerek başla sevgilim.

Sevgiliye Günaydın Mesajı Sadece Kelimeler Yığınından Oluşmuyor.


Gerçeği susturup, yer altına gömseniz bile büyüyecektir. Günün aydın olsun bugün benden sana bir armağan olsun günaydınlar bebeğim. 38 günaydın ay yüzlüm günaydın sabahımı aydınlatan güneşim günaydın hayatımın anlamı aşkım.

Sevgiliye Günaydın Mesajları Uzun Kısa.


İhtiyacım olan tek mutluluk sendedir. Uykumda bile özlediğim, asla doyamadığım ve doyamayacağım en değerli varlığım. Sevgiliye kısa bir günaydın mesajı gönderseniz dâhi, onun mutlu olmasını sağlayacaksınız.

Her Günüme Adını Yazdım Güneşimde Sen Olsun Yıldızımda Sensin Sevgilim Günaydınlar.


Güzelliğin bir rüya gibi, gözlerin bir rüyanın en muhteşem eseri, bugün de rüyalarımı süsledin, seninle güne merhaba dedim günaydın sevgilim. ♥ sevgiliye günaydın sözleri ile aşk dolu ve anlam yüklü günaydın mesajları gönderebilirsiniz. Sensiz doğsada güneş odama, biliyorum kalbimiz bir ayrı olsakta, şimdi yanında olamasamda, güneşe bak sana gülüyorum usulca, seviyorum seni günaydın sevgili.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Gunaydin Mesaji Kisa"