Mutlu Aşk Yoktur Sevenler Sözleri

Mutlu Aşk Yoktur Sevenler Sözleri. Çünkü aşk sessiz ve sevgi dilsizdir.” “aşk insanı hayata, hayat ise insanı aşka bağlarmış.” Bir tek aşk yoktur acıya garketmesin.

Mutlu Aşk Yoktur Aşk Sözleri, Aşk Şiirleri, Şiir, Aşk
Mutlu Aşk Yoktur Aşk Sözleri, Aşk Şiirleri, Şiir, Aşk from asksozleritr.blogspot.com

Sen ağlama seni ağlatmak isteyenler ağlasın. Ay dolanır pusularda, tenim titrer ve gecem biter.” “seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et. Bir dilek tut bari benim için sadece huzur dile.

Hadi Bi Güzellik Yapta Efendi Gibi Git Yoluna Git Istediğini Sev Istediğini Al Koynuna Aşk Değil Bu Can Çekişmek Ne Uğruna Nihayet Demir Attım Kalbi Kırıklar Koyuna.


Sen ağlama seni ağlatmak isteyenler ağlasın. Git istediğini sev istediğini al koynuna. Mutluluk bizde olmadığı halde, başkalarına.

Mutlu Aşk Yoktur Sevenler Ateşe Yürür Bile Bile.


Bir ürperişi nice pişmanlıkla ödemek. Bir dilek tut bari benim için sadece huzur dile. Mutlu aşk yoktur sevenler ateşe yürür bile bile.

Sevda Hep Seni Bulsun, Ama Seni Yaralamasın.


Çanakkale içinde vurdular beniölmeden mezara koydular beni of gençliğim eyvah. Mutlu aşk yoktur sevenler ateşe yürür bile bile. Sevenler her zaman dert çekecekse bırak derdim sen ol razıyım, sevenler çeker bu derdi senin için çekerim dünyanın kahrını bir tanem.

Bir Dilek Tut Bari Benim Için Sadece Huzur Dile.


En küçük şarkı için nice mutsuzluk gerek. Çünkü aşk sessiz ve sevgi dilsizdir.” “aşk insanı hayata, hayat ise insanı aşka bağlarmış.” D# a#m mutlu aşk yoktur sevenler ateşe yürür bile bile c# a#m cm bir dilek tut bari benim için sadece huzur dile cm a#m hadi bi güzellik yap da efendi gibi git yoluna c# cm git istediğini sev istediğini al koynuna a#m aşk değil bu can çekişmek ne uğruna cm nihayet demir attım kalbi kırıklar koyuna d# a#m mutlu aşk yoktur.

Birbirinden Anlamlı Aşk Sözleri Sayesinde Hayatınızın Aşkına Unutamayacağı Bir An Yaşatabilirsiniz.


Mutlu aşk yoktur sevenler ateşe yürür bile bile bir dilek tut bari benim için sadece huzur dile. Aşk değil bu can çekişmek ne uğruna. Keşke seninle biraz mümkün olabilseydik.

Posting Komentar untuk "Mutlu Aşk Yoktur Sevenler Sözleri"