Ömürlük Sevgi Ile Ilgili Sözler

Ömürlük Sevgi Ile Ilgili Sözler. Sevginin olmadığı bir ortamda, bir dünyada yaşamak hamallıktır. Ömürlük sevmekle i̇lgili sözler sevenleri herkes sever.

Ask Ile Ilgili Sorular Güzel Sözler aşık veysel sözleri
Ask Ile Ilgili Sorular Güzel Sözler aşık veysel sözleri from asikveyselsozleri.blogspot.com

Belki de, ömür boyu hayallerle yaşayan bir budala olarak kalmaktansa uyanmak daha iyidir, acı çekecek olsak bile. Sadece sevgiyi tut içinde, diğerlerini bırak gitsin. Sen yeryüzünde gördüğüm tek gerçeksin sen hayallerimin biricik prensesisin…

İnsana Imtihan Için Özlemek Yeter, Bir Şehri, Bir Sesi, Bir Nefesi.


Sevgi ve şevkat üstüne özlü bir söz…. Sevginin olmadığı bir ortamda, bir dünyada yaşamak hamallıktır. Nazım hikmet ran aşk ve sıradanlık aşkın bu denli sıradan olmadığına inanıyorum ben.

Hayat Arkadaşınıza Ömürlük Sevgi Sözleri Hediye Etmek Isterseniz Bu Başlık Altındaki Sözlerden Birini Seçebilirsiniz.


Belki de, ömür boyu hayallerle yaşayan bir budala olarak kalmaktansa uyanmak daha iyidir, acı çekecek olsak bile. Sevgi i̇le i̇lgili güzel sözler gerçek sevgi bir günlük, bir yıllık değil ömürlük olandır. Kişinin ömrünün uzun olması ve allah'ın insana tevbe ile kendisine yönelme imkânı vermesi, onun için mutluluktur.

Budha Sevgi Insanı Birliğe, Egoizm Ise Yalnızlığa Götürür.


Sen yeryüzünde gördüğüm tek gerçeksin sen hayallerimin biricik prensesisin… Sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz. Sevginin gücü, güce olan sevgiye üstün geldiğinde, dünya barışı tanıyacaktır.

(Özdemir Asaf) Sevgi Ne Kadar Büyükse, Acısı Da O Kadar Büyük Olacaktır.


Güzel kadınlara duyulan sevgi başkadır, kadına duyulan güzel sevgi başkadır. Sevginin özü olan şefkat, karşılıksız sevgi ve fedakarlığın da kaynağıdır. Evet sevgili dostlar allah sevenlerin aşkını, sevgisini ve muhabbetini daimi etsin diyoruz.

Sözü Kopyala Resimli Söze Çevir Ölümü Istemeyin.


Anlamayana ömrü günlük, anlayana bir ömürlük! (hafız şirazi) sevgi, bizi zamanın yıkımından koruyan yıkılmaz bir kaledir. Gönlüme düştüğü günden beri o ateşi aşk bilirim.

Posting Komentar untuk "Ömürlük Sevgi Ile Ilgili Sözler"