Asker Sevgiliye Aşk Mesajları

Asker Sevgiliye Aşk Mesajları. Sensiz çok zor geçiyor günlerim, ben hep seni özlerim, ben hep seni beklerim. Sen beni düşün ben senin için öleyim.

Erkek Sevgiliye Aşk Mesajları Aşk Sözleri, Güzel Sözler
Erkek Sevgiliye Aşk Mesajları Aşk Sözleri, Güzel Sözler from www.hayatim.net

“, “âşık olana yol sorulur mu hiç.” sevgiliye aşk mesajları ve sözleri film olsaydın seni defalarca izlerdim. Elinde tüfek varken hem vatanı korurken kalbimi sıcaklığını hisset ben hep ordayım sevgilim. Vаtаn bize, kozаn size, kızlаr allah’а emаnet.

Bizim Sevgimiz Sadece Yan Yanayken Değil Uzakta Bile Olsa Devam Eder Canım Asker Sevgilim.


Her gece nöbetimde sigaramdan tüterdi özlemin, şimdi yüzünü göreceğim ya dünyalar yalnız benim. Bir soluk alayım kokundan, tozu silinsin içimin. Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz.

Dilimi Tuttum Da Yüreğim Durmadı Be Mübarek.


Yıllarca kurduğum hayaller seninle can buldu, seninle güzelleşti. Gittiğin her yer olabilmeyi diliyorum sadece. Aşk sözleri 1, en güzel aşk mesajları, sevgiliye mesajlar, aşk sms, sevgi mesajları, sevgi sözleri, duygusal aşk mesajları, romantik aşk sözleri ve mesajlar, aşk şiirleri

Asker Sevgiliye Özlem Mesajları Elinde Tüfek Varken, Hem Vatanı Korurken, Kalbimi Sıcaklığını Hisset Ben Hep Ordayım Sevgilim.


Asker sevgiliye mektup yazarken hep güzel olaylardan bahsetmeniz, sevgilinizin üzülmemesini sağlayacağından dolayı, eğer kötü bir durum söz konusuysa mektuba yazmamanız daha doğru olacaktır. Bu kalbe bir kere adın yazıldı bir daha silinmeyecek, bu ömrüm ömrüne adandı son nefesim seninle olacak. Sana şiir yazmak ne haddime.

Askerden Sevgiliye Özlem Mesajları Canım Sevgilim Sen Vatan Nöbetindesin, Ben Ise Senin Nöbetindeyim, Sensizliğin Nöbetindeyim.


Askerim cаnım benim türk milleti’nin kаlbi sensin! Hem benim askerim, hem de vatanimin askeri. Elinde tüfek varken hem vatanı korurken kalbimi sıcaklığını hisset ben hep ordayım sevgilim.

1.Mektup Önerisi Her Şeyim, Senin Varlığınla Güç Bulduğumu Sen Gittiğin Zaman Anladım.


Vаtаn bize, kozаn size, kızlаr allah’а emаnet. Askere giden sevgiliye aşk sözleri, sayfamızda vatani görevini yapmak için giden kahraman mehmetçiklerimize sevdikleri tarafından gönderilen veya yazılan aşk sözlerini derledik. Seni herkesi kıskandıracak kadar çok seviyorum.

Posting Komentar untuk "Asker Sevgiliye Aşk Mesajları"