Sevgiye Dair Ağır Sözler

Sevgiye Dair Ağır Sözler. En ağır sözler siz paramparça olurken hiç birşey yokmuş gibi devam eden insanları, affetmeyin! Birinin sevgisi ağır basarsa diğerinin kıçı kalkar.

Bekleyen sevgiliye ask sozleri Güzel Sözler ve Bilgi
Bekleyen sevgiliye ask sozleri Güzel Sözler ve Bilgi from cokiyiabi.com

Onlardan biri sıhhat, diğeri de boş vakittir. Bu güzel sayfamızda sizler için sevgiye dair en güzel sözleri hazırladık. Sonsuzluk bir insan olsa sen olursun sevgilim.

Sen Muhteşem Bi Detaysın Ama Benim Artık Detaylara Takılacak Halim Kalmadı.


Sabina i̇nsan, yalnızca sevdiği zaman kötülük etmez. Bu güzel sayfamızda sizler için sevgiye dair sözler, sevgiye dair sözler mevlana, sevgi sözleri, sevgi sözleri anlamlı, sevgiliye aşk sözleri, duygusal sevgi sözleri, sevgi ile ilgili sözler kısa, anlamlı sözler, ünlü sevgi sözleri en güzel sözleri hazırladık. Sevgi̇ye dai̇r anlamli sözler manşet:

Sayfamızdaki Sevgiye Dair Anlamlı Sözleri Facebook, Twitter Ve Whatsapp Ile Sevdiklerinizle Paylaşabilirsiniz.


Mevlana sözü kopyala resimli söze çevir şu toprağa sevgiden başka bir tohum ekmeyiz. Anatole france sevgi, dostlara saygılı olmakla güçlenir. Bii ki senin için yanan kaibimdir.

Ayrıldıktan Sonra Kalbimi Başka Birilerine.


Eğer inceldiği yerden kopmаsınа izin vermezsen, gün gelir en sаğlаm yerinden kopаr. Vaktinde ve doğru insanla geldiği sürece… Aii gitme zamanı gelmişse dur demenin, zaman geçmişse dön demenin ve aşk bitmişse yeniden demenin hiçbir anlamı yoktur.

Aii Güneşin Doğduğu Yerde Pariayan Bir Işık Görürsen.


İki nimet vardır ki, insanlar onların kıymetini hakkıyla takdir edemezler. Korkunun olduğu yerde sevgide yoktur. Öğrendik ki her yarayı saran zaman değil, sevgidir.

İnsanın Yaşadığı Çok Zor Günler Vardır, Bazen Mevsim Kara Kış, Bazen Mevsim Bahardır, Sevecen.


Onlardan biri sıhhat, diğeri de boş vakittir. Şu tertemiz tarlaya başka bir tohum ekmeyiz biz. Çünkü sevildiğime dair şüphem olsa da, sevdiğimden asla şüphe duymam.

Posting Komentar untuk "Sevgiye Dair Ağır Sözler"