Sevgiliye Jest Sözleri

Sevgiliye Jest Sözleri. Yeter ki sen inandığından vazgeçme sevgilim. Bir rüzgâr gibi eser masal gibi biter.

Hediye İle İlgili Sözler Hediyeleşin, çünkü 1.sayfa
Hediye İle İlgili Sözler Hediyeleşin, çünkü 1.sayfa from sozlerin.enguzeli.net

Belki de aşk asla kullanılmamalıydı cümle içinde, zaten bir daha gönül koymak mı ortaya, tövbe. Öyle yağ, losyon içinde bırakmayın sevgilinizi. Başarı istediğini elde etmek, mutluluksa elde ettiğini.

Göreceksem Geleceğini Bir Gün Bana, Bundan Asla Vazgeçemem.


Dünyan öyle bir kararsın ki, seni aydınlatan tek ışık gözlerim olsun. Elimdeki resmin yerine kendin olsaydın. Ama her zaman kalbimdesin ve bu beni avutmaya yetiyor.

Çoğu Insan 'Zaten Biliyor' Diye Söylememeyi Tercih Ettikçe, Insanlar Seni Seviyorum'u Az Duyar Oldu.


Lütfun da başım üstüne kahrın da. Ben her zaman sana koşuyordum çünkü varılacak en güzel hedef sensin. Aslında herkesi sevebilirdim ama sevmeye senden başlamasaydım.

Ruhuma, Gönlüme, Evime, Yuvama Ve Bana Hoş Geldin.


Belki çok uzağımdasın, belki dokunamıyorum ama her gece kalbimde uyuyorsun. Bir rüzgâr gibi eser masal gibi biter. Öyle bir sarıl ki bana mutluluktan kemiklerim kırılsın kalbim aşk atsın.

Bir Yarım Umuttur Elimizde Kalan.


Bilmiyorum ki sen olmasan acaba ben şimdi nerede ne yapıyor olurdu. Sevince mi kaybediyorduk yoksa kaybedince mi seviyorduk. Başarı istediğini elde etmek, mutluluksa elde ettiğini.

Sevgiliye Destek Sözleri Tepende Kara Bulutlar Olsa Bile Gökyüzünün Maviliğinden Kuşku Duyma!


Sevgiliye güzel sözler bilinmesi duyulması ve söylenmesi haz veren sözlerdir. Benim mutluluğum senin gözlerinde saklı2. Beni hep yanlış anladın zaten sen.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Jest Sözleri"