Sevgi Dolu Sözler Eşime

Sevgi Dolu Sözler Eşime. Ya benim gözyaşlarım gereksiz, ya da uğruna gözyaşı döktüğüm insanlar değersiz. Sen benim güvendiğim dağ, yaslandığım omuz, yârim, sevdam, umudum ve sevdamsın.

Sevgiliye Sevgi Dolu Sözler Gece midir insanı 1.sayfa
Sevgiliye Sevgi Dolu Sözler Gece midir insanı 1.sayfa from sozlerin.enguzeli.net

Eşimize doğum günü için verebileceğimiz en güzel hediye tabi ki sağlık ve sevgi dolu bir hayat arkadaşlığı elbette bunun yanında en güzel ” eşe doğum günü sözleri ” ni sizler için derledik. Gözüne kurban olduğum sen benim nefesimsin. Can eşime doğum günü sürprizi #caneşime.

Güi Kokuium Seninie Hayat Buiuyor Bu Bedenim.


Zaman çok kısa, yaşam boyu birlikte olmaya söz verdiğiniz bugünden itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin mutluluklar. Ya benim gözyaşlarım gereksiz, ya da uğruna gözyaşı döktüğüm insanlar değersiz. İster yazın ister söyleyin tercih sizin.

Canım Eşime Uzun Güzel Sözler.


İşte eşinizi mutlu edecek en güzel ve anlamlı 5 söz; Ben ne yaptım kader sana, mahkum etti beni bana, her nefeste, bin sitem var, şikâyetim yaradana, şikâyetim yaradan’a. İyi ki doğdun… hayat arkadaşıma uzun doğum günü mesajı….

Bin Yıl Ömrüm Olsa Bin Yıl Seni Severdim, Bin Yıl Seni Sevseydim Bin Yıl Daha Isterdim Sevgilim İlk Ve Son Aşkım Iyi Ki Doğdun Bitanem… Bir Yaşına Daha Benimle Birlikte Girdiğin Için Sana Çok Ama Çok Teşekkür Ederim.


Aşk da sen, hasret de sen, ben de sen! Kocaya söylenecek en güzel 5 söz önerisi; Herşeyim, ellerini tutarken hissettiğim sıcaklığım, senin yanında olmak herşeyden güzel sevgilim.

Seni Birkaç Saat Görmesem Bile, Özlemenin Verdiği Acıyı Anlatamam.


Eşimize doğum günü için verebileceğimiz en güzel hediye tabi ki sağlık ve sevgi dolu bir hayat arkadaşlığı elbette bunun yanında en güzel ” eşe doğum günü sözleri ” ni sizler için derledik. Gözüne kurban olduğum sen benim nefesimsin. Sen önce gözüme girdin, sonra kalbime girdin, artık sen benim hayatımdaki mutluluk kaynağı eşimdin.

Eşlere Güzel Sözler Bir Gün Üzülürsen, Gözlerin Uzaklara Dalarsa, Bir Yudum Mutluluk Ararsan Beni Düşün, Güzel Günlerimizi Düşün Mutlu Ol.


20 ocak 2022 14:07 1.3 b yorum Bir tanem son mektubunda başım sızlıyor İnsanın bir eşi oldu mu her şeyi oluyormuş, sevgiyi, aşkı ve mutluluğu onda tadıyormuş.

Posting Komentar untuk "Sevgi Dolu Sözler Eşime"