Sevgiliye Güzel Sözler Kısa Öz

Sevgiliye Güzel Sözler Kısa Öz. Sayfamızda güzel sözler kısa ve öz sevgiliye güzel sözler kısa ve öz resimli güzel sözler kısa ve özlü sözleri bulabilir sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz. Teşekkür ederim sana, tüm varlığın için.

Seni Seviyorum Sözleri, Seni Seviyorum Mesajları ⋆ Güzel
Seni Seviyorum Sözleri, Seni Seviyorum Mesajları ⋆ Güzel from cokiyisozler.com

Bir isteğim var sadece senden, onun kokusunu al getir, onu saçlarını al getir, hatta mümkünse onu al getir bana rüzgar. Anılar üşüştü başıma dün gece… sağ olsunlar, sabaha çıktım sevgili… Bil ki seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim.

İşte Eşinizi Mutlu Edecek En Güzel Ve Anlamlı 5 Söz;


Özlemler, sevgi, vefa, vuslat, hepsi o üç harfin bağrında. Dön, sen ne dersen de tamam. Sevgiliye güzel sözler hayatımızın en güzel şiirini yazıyoruz seninle, aşkla, mutlulukla.

Sen Aklıma Geldiğinde Yüreğim Sıcacık Oluyor Bir Tanem, Işte Bu Yüzden Seni Çok Seviyorum.


İnsanlar hayatlarında anca bir defa kuyruklu yıldız görebilirler. Haklısın güzelim bizden adam olmaz çünkü biz aşkı hala kalpte arıyoruz! Seni ömür boyu bu yürekte misafir ederim.

Bunca Ikiyüzlülüğün, Bunca Yalanın, Bunca Pisliğin Arasında Ne Güzel Duruyorsun Ömrümün Taa Ortasında.


Ben seni ilk gördüğüm gibi değil hep hayal ettiğim gibi sevdim. Teşekkür ederim sana, tüm varlığın için. Kana kana değil, yudum yudumda olsa, mutluluk diliyorum kapında.

Ellerinden Ellerimi Çekmediğin Sürece Ben Hep Güçlüyüm.


Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur. Mutlu olmak istiyorsan, bir amaca bağlan insanlara ya da eşyalara değil. Dualarım kabul oldu güneş hep yanımda doğuyor.

Mutluluğun Nedeni, Hаyаtımın Gün Işığısın.


Kokunu içime hiçbir zaman çekmeden, başımla omzunda iz bırakmadan. Bir gülüşüne bu hayatımı feda ederim. Sen benim güvendiğim dağ, yaslandığım omuz, yârim, sevdam, umudum ve sevdamsın.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Güzel Sözler Kısa Öz"