Uzak Aşk Sözleri

Uzak Aşk Sözleri. Denizin varlığını bilirsin, orada değilsindir ama varlığını bilirsin. Ööyle uzaktan seviyorum seni elini tutmadan yüreğine dokunmadan gözlerinde dalıp dalıp gitmeden şu üç günlük sevdalara inat serserice değil adam gibi seviyorum öyle uzaktan seviyorum seni yanaklarına sızan iki damla yaşını silmeden en çılgın kahkahalarına ortak olmadan en sevdiğin şarkıyı beraber mırıldanmadan öyle uzaktan seviyorum seni kırmadan

Sevgiliye Özlem Şiirleri Güzel Sözler
Sevgiliye Özlem Şiirleri Güzel Sözler from cokiyiabi.com

Eğer birini cidden hissedersen mesafeler anlamını yitirmiştir. Victor hugo uzaklara gitmek istiyorum kimsenin bilmediği bir yerlere. Sayfamızda karşılıksız aşk sözleri, karşılıksız aşk mesajları, karşılıksız aşk lafları, platonik aşk sözleri yer almaktadır.

Uzak Ferah Bana Dşlerim Hapsedilen Gnahlarla Genliği Mahvedilen Bu Dnyada Dzgn Zannedilen Hep Elimi Attığım Yerde Yalan İnsanların Yzleri.


Önce bana, sonra bana, sonra yine. Uzaktan sevmek ile ilgili sözler ellerini tutamasam da kalbin benim yanımda olsun… tek dileğim ruhun bir ömür benimle dolsun. Uzaktan sevmek sözleri, uzakta olan sevgiliye kısa sözler, uzaktan sevenlerin sözleri, mesajı uzaktaki sevgiliye güzel sözler, uzaktan sevmek i̇le i̇lgili sözler, uzaktan sevenlere sözler, resimli uzaktan sevmek sözleri uzaktan sevmek i̇le i̇lgili sözler * uzaklarda arama gözyaşındayım sevdiceğim.

Seni Hayal Ettikçe Içimdeki Özlem’e Inat Seni Ne Kadar Sevdiğimi Gösteriyorum Hayata Bebeğim… Seni Sensiz Yaşamak Acıların En Büyüğü Olsa Gerek, Hasretin Içimde Sözlerin Beynimde Yankılanır Gündüz Gece Aşkım Seviyorum Seni Bebeğim.


Bu uzaklık bazen sevginin bazen arkadaş sevgisinin ya da dost önüne set çeker. Aşk mesafe yüzünden ölmez, şüphe yüzünden ölür. İşte onun varlığını huzurunu çok uzaktan hissedersin.

Hiç Görüp, Dokunup, Öpmediğin Birine Aşık Oldun Mu?


En iyiler bile bencil düşünenlerden uzak değillerdir. Unutmamak gönül bahçesinde bir gül ise, unutulmak bir bataklığın içinde boğulmak gibidir. Bir an bile umutsuzluğa düşmedim kabul etmedin, etmesen de hep sevdim, sen hep benimleydin!

Seni Tanısalardı, Kalbindeki Seni Bilselerdi Hak Verirlerdi Bu Halime.


Dinecek bu yrek seliarkası yarına dşmeyecekhep ya da hi. Elif şafak çok uzaklara gidiyorum demişti. Uzaklık her zaman sorun olmakta ısrarlıdır.

* Benim Yanımda Değilsin Ama Hep Aklımdasın.


Karşıdan karşıya geçer gibi sev beni; Uzaktan dedim uzaktan yandığım olur kendisi. Bir insanın uzaktan sevmesi, bir mahkumun pencereden özgürlüğe bakması gibi bir şey.

Posting Komentar untuk "Uzak Aşk Sözleri"