En Güzel Aşk Sabah Mesajları

En Güzel Aşk Sabah Mesajları. Yanımda olmak ve sana sımsıkı sarılmak istedim. Günaydın iyi sabahlar, o kadar güzel uyuyorsun ki, sanki bulutlar üzerinde, uyan sevgilim sabah oldu.

En Güzel Resimli Kandil Mesajları ve Sözleri! Yeni
En Güzel Resimli Kandil Mesajları ve Sözleri! Yeni from www.sabah.com.tr

Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi. Güneşin karanlığa veda ettiği şu saatlerde beni düşünen biricik aşkıma günaydınlar. Sevgiliye günaydın mesajı rüyalarımın sahibi sensin, uykumdan uyanınca adın yankılanır odamda, sabah güneşi usulca doğarken, bu mesajı yolluyorum sana günaydın hayatımın anlamı.

En Güzel Ve Değişik Aşk Sözlerinden Oluşan Yazımızı Okumaktasınız.


Günün aydın olsun rüyalarımın meleği. Kalk ta kocana kahvaltı hazırla. Günaydın yüreğime doğan, içimi ısıtan güneşim.

Benim Güneşim Bana Günaydın Mesajı Atınca Doğuyor Sevgilim.


Çok uzun zamandır gözlerimde değil kalbimdesin. Sevgiliye gönderilecek en güzel sabah mesajları sensiz açılan gözlerim bugün seninle buluşmanın hasreti içinde bakıyor güne bugünde senin adınla nefes alıyorum sevgilim günaydın. Öylesine sonsuz, öylesine soluksuz, nefesimi keser gibi… karanlığın içinde ışık tutan, kaybolduğum çöllerin içinde rehberim olan, sevgisiyle beni sahiplenen sevgilim… seni seviyorum.

Gün, Hiç Senin Kadar Aydın Olamıyor.


Bir sabah da gözümü açtığımda aklımda değil de yanımda olsan. Mevlana yine gece yine hüzün ve yine içimde sen… ve yine biliyor musun içimde sen olunca hüzünde güzel. Gene sabah oldu aşkım, senin yüzünü görmek için sabırsızlanıyorum gene uyan arkamızda bir gün daha anı bırakalım, uyanda geçmişimize bir gün daha ekleyelim meleğim, bu kalp senin için atıyor, senin için yaşıyor, seni iyi ki sevmişim iyi ki benimsin hayatımın rengisin, geleceğimi seninle büyütmek isterim, seninle ölmek isterim, şu yalan dünyanın en güzel mutluluğunu yaşıyoruz, en.

Diğer Yarım Filan Yok Benim Can, Sen Benim Tamamımsın.


Günaydın iyi sabahlar, o kadar güzel uyuyorsun ki, sanki bulutlar üzerinde, uyan sevgilim sabah oldu. Günaydın aşk mesajları yeni bir güne başlamak için harikadır çünkü yaşama birlikte baktığınız, birlikte olmaktan büyük keyif aldığınız, özel bir mutluluk yaşadığınız sevgiliye en güzel günaydın mesajları göndermek hislerinizin ve sevginizin de bir yansıması olacaktır. Ben kimseye böyle güzel bakmadım.

Hayatım Geldiğinden Beri Günlerim Daha Parlak Hale Geldi Ve Sabahlarım Daha Tatlı.


Sabah olsun diye herkes güneşin doğmasını beklerken, zavallı güneş de senin gözlerini açmanı bekliyor. Yanımda olmak ve sana sımsıkı sarılmak istedim. Seni uyandırmak istemem, elinden yemek çok güzel, sen bir dahisin, kahvaltımı rengarenk yapıyorsun, yemesen de yanımda otur, bırak çayımı ben koyarım, sen bitanem karşımda otur.

Posting Komentar untuk "En Güzel Aşk Sabah Mesajları"