Aşka Bayram Mesajları

Aşka Bayram Mesajları. Öyle bir gün gelsin ki evin anahtarı ikimizde de olsun. Sen benim gökyüzüne gönderdiğim duamın yeryüzündeki cevabısın.

Nişanlıya Güzel Mesajlar Herkes bizim mutluluğumuzu
Nişanlıya Güzel Mesajlar Herkes bizim mutluluğumuzu from sozlerin.enguzeli.net

Kurban bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.” “akrabalık bağlarını kesip koparan kimse cennete giremez (buhari, edeb) i̇yi bayramlar.” “her kavmin bir bayramı vardır, bu da bizim bayramımızdır. Öyle bir gün gelsin ki, evin anahtarı ikimizde de olsun.

Her Sabah Olduğunda Başlar Bir Günaydın Mesajı Telaşı, Kimimiz Sevgiliye Günaydın Mesajı Gönderir, Kimimiz, Kısa Günaydın.


Ve kapayınca gözlerini bir daha açmak istemez insan. Yeryüzündeki en mükemmel sevgili sensin. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.

Yüz Parça Olmuş Gönlümün Nuru Da Sensin.


Nefretim öfkem kinim sevincim umudum düşüm rüyam hayalim ama en çok ağlatan en çok kanatansın. Bu sene yanınızda olamasam da kalbim hep sizinle birlikte. Aşık olduğun zaman ilk görüşte değil, her görüşte aşik olacaksın.

Sevdiklerin Sonsuza Kadar Yanında Olsun.


Sana gelen her iyilik allah’tandır, bütün kötülükler nefsindendir. O aşk büyüdükçe şekil değiştirmeli ve allah'a yönlendirmelidir. Bu bayramda gönlünüz dertlerinden arınmış tüm gözyaşlarınız dinmiş olsun.

“Akrabalık Bağlarını Kesip Koparan Kimse Cennete Giremez (Buhari, Edeb) İyi Bayramlar.” “Her Kavmin Bir Bayramı Vardır, Bu Da Bizim Bayramımızdır.


Her şey gönlünüzce olsun gorseltarif sesinin çığlığını karanlığa bırak üfle gökyüzüne, kaydırabildiğin kadar yıldız kaydır tut dileklerini ve hep kendin için gülümse. Mübarek ramazan bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Seven sevdiğine güzel gözle baktıkça sevgi aşka dönüşür.

Sen Benim Gökyüzüne Gönderdiğim Duamın Yeryüzündeki Cevabısın.


Küslüklerin geride kalacağı büyüklerin ziyaret edileceği bayramların. Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Herkesin bir umudu vardır, bir savaşı, bir kaybedişi, bir acısı, bir yalnızlığı, aşk mesajları bir hüznü, çünkü;

Posting Komentar untuk "Aşka Bayram Mesajları"