Uzun Sevgili Mesajları Whatsapp

Uzun Sevgili Mesajları Whatsapp. Bu tür sevgiliye uzun mesajlar whatsapp, sms ve benzeri pek çok yoldan gönderilebilir. Elif emre(@elif_emre00), emre ️ümmühan girgin(@emreummuhan043), b♡s(@berenselcuk21), elif emre(@elif_emre00), adnanyilbass🥃🥃(@adnanyilbas).

Regaip Kandili Mesajları Pek Güzel Sözler Arkadaş Bul
Regaip Kandili Mesajları Pek Güzel Sözler Arkadaş Bul from kafiyebul.com

Sevgiliye uzun mesajlar kaç gün kaç ay geçti seninle. Senden önce nasıl yaşadığımı bilmesem de seninle çok güzel bir hayat yaşayacağımıza eminim. Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana!

Her Zaman Sadece Seninle Konuşmak Için Ne Diyeceğimi Biliyorum.


Yaşamanın hiçbir anlamı yoktu, önemi yoktu. Öyleyse varlığıyla bütün uzaklıkları yok eden sevgilime nice mutlu doğum günleri ve nice seneler diliyorum. Özür dilerim tüm olanlar için.

Seni Bulmaktan Önce Aramak Isterim.


Sevdiklerinizle birlikte mutluluğa yol alacağınız bir yıl dileriz. Dünden öğren, bugün için yaşa, yarın için umut et. King of bloggers live bloggers ilham verici sozler ayrilik sozleri ilham verici alintilar sevgiliye sevgi dolu mesajlar.

Senden Önce Nasıl Yaşadığımı Bilmesem De Seninle Çok Güzel Bir Hayat Yaşayacağımıza Eminim.


Ben mutluluktan sarhoş gibi yürüyorum gülümsüyorum herkese. Ay mesajı uzun gibi başlıklar araştırılıyor. Hayat önceden kıymetli değildi bu kadar.

Bunun Için Sevgiliye Uzun Mesajlar Sevgiliye Söylenecek Güzel Mesajlar Ve Sevgilye 1.


Ben bunca yıl seni beklemişim meğer. Selvi boyu ile karşımda süzüldü, sırma saçları yerde süründü, o yari gördüğüm günden beri bende mevsimler ilkbahara büründü. Sevgilim senin varlığından, her yaşta biraz daha büyümenden, güzelleşmenden ve bunları izleyebilmekten ötürü daha bir mutlu ve sana sevgi doluyum.

Birbirinden Güzel Uzun Aşk Yazıları Ile Sevgiliye Sözler Gönderebilir Sevdiğinizi Mutlu Edebilirsiniz.


Sayfamızdaki sevgiliye anlamlı uzun mesajları facebook, twitter ve whatsapp ile sevgilinizle rahatlıkla paylaşabilirsiniz. Bu yeni özellik sayesinde farklı kişilere cevap verirken bir yandan da uzun sesli mesajları dinleyebileceğiz. Ben büyüdüğümde, küçük şeyler hakkında tartıştığımız günlere geri bakacağımı biliyorum ve sevgimizin bu şeylerden daha güçlü ve daha büyük olduğunu bilerek mutlu olacağım.

Posting Komentar untuk "Uzun Sevgili Mesajları Whatsapp"