Sevgi Ile Ilgili Sözler Hz Muhammed

Sevgi Ile Ilgili Sözler Hz Muhammed. Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. Buhari i̇nsanlara akılları ölçüsünde söz söyleyiniz.

3 aylar mesajları ve sözleri 2022! Mübarek Üç Aylar ile
3 aylar mesajları ve sözleri 2022! Mübarek Üç Aylar ile from www.haberler.com

Ona zulmetmez, onu (zalimlere de) teslim etmez. Hz.muhammed eğer sevdiğin seni terk etmişse, onu kendi haline bırak dönerse senindir. Yeryüzündeki hayvanlara karşı merhametli olunuz ki, semadakiler de size merhamet etsin.

Yel Beni Size Götürseydi, Yellerin Eteklerine Sarılırdım.


Kardeşlik duygusu dünyanın temeli olmaya yaraşır. Peygamber sevgisi ile ilgili sözler talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız miraç kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun. Fakat sevgi sahibi olan insanın, para sahibi de olması, çok büyük bir bahtiyarlıktır.

Muhammed S.a.v Belki De Evet, Belki De Sen, Hiç Hak Etmemiştin Beni.


Hz muhammed’in adaletle i̇lgili sözleri. Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır. Muhammed ( hadisi şerif ) en iyi arkadaşlarımız hayvanlardır, ne soru sorarlar, ne de kusur, kabahat bulurlar.

Meğer Candan Öte Bir Can Daha Varmış Ve Onun Da Adı Evlatmış… 3.


İşte evlat ile ilgili söylenmiş en etkileyici 5 söz; Muhammedin büyükleri sayıp sevmenin önemi ile ilgili sözleri. Sevgi ile ilgili sözler hz muhammed.

Hz.muhammed Eğer Sevdiğin Seni Terk Etmişse, Onu Kendi Haline Bırak Dönerse Senindir.


Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Adaletli sultan, yeryüzünde allah’ın gölgesi ve mızrağıdır. Muhammed in bizlere sunduğu merhamet ve şefkat vurgusunun tüm yaralara merhem olması,temennisi ile tüm i̇slam aleminin kutlu doğum haftasını tebrik eder selam ve saygılar sunarım.

Muhammed Komşunuz Olsun Günlerinize Mutluluk, Gönlünüze Saadet Dolsun Kandiliniz Mübarek Olsun.


(s.a.v.) ya i̇slamda yükselirsin, ya inkarda çürürsün, yol mezarda bitmiyor, gittiğinde görürsün. (enbiya suresi 107) peygamber efendimiz hz. Sevgi ile ilgili söylenmiş sözler.

Posting Komentar untuk "Sevgi Ile Ilgili Sözler Hz Muhammed"