Sevgi Dolu Sozler Kisa

Sevgi Dolu Sozler Kisa. Güzel ne varsa seninle yaşanacak. Yine gülse yine inanır, yine severim.

Sevgi Sözleri Anlamlı Sözler Kısa Pikcek Şekiller
Sevgi Sözleri Anlamlı Sözler Kısa Pikcek Şekiller from pikcek.blogspot.com

Sevgi̇ dolu mesajlar… gözümle gördüğüm değil, gönlümde kördüğümsün. Aşk senin gülüşünde saklı… aşk delilik biz delinin delisiyiz. Ne kadar kötü şey yaşamış olsak da tüm bildiklerimi içimde yaşayan sana ayırdım.

Anlamlı Ve Duygu Dolu Sözler Kütüphanesi.


Anlamlı ve sevgi dolu sözler. Kimse için kendinizi tükettiğinize değmiyor. Öyle uzaktan seyretme adına hayran olduğum yar.

Güzel Ne Varsa Seninle Yaşanacak.


Yine gece yine hüzün ve yine içimde sen… ve yine biliyor musun? Paylaşilan anlamli resi̇m ve sözlerdi̇r. Sana söyleyecek ağır sözlerim var elbet, ama dudaklarım senin kalbin kadar vicdansız değil.

Bu Güzel Kısa Ama Anlamlı Sevgi Mesajlarını Kısa Mesajla Whatsapp Tan Yollayın Ya Da Sosyal Medyada Instagram Gibi Sitelerden Paylaşın Tercih Sizin Ne Yapmak Isterseniz Yapın.


Sevgi dolu aşk sözleri uzun. Ne kadar vefa gösterirseniz o kadar hain oluyor insanlar. Gül kokulum seninle hayat buluyor bu bedenim.

Sen Benim Güvendiğim Dağ, Yaslandığım Omuz, Yârim, Sevdam, Umudum Ve Sevdamsın.


Konu ne zaman senden açılsa kapatmaya kıyamıyorum. Mevlana sen özlenecek en güzel şeysin. Evlilik parası malı mülkü olanla değil cesur yüreği kocaman kalbi olan sevdiğini bir ömür boyu mutlu edecek olanla yapılır.

Aşk Senin Gülüşünde Saklı… Aşk Delilik Biz Delinin Delisiyiz.


Aşkın patronu sensin, kaip tokiuğuna seviyorum seni. Sadece durup bakışın, tüm dünya manzaralarıyla ölesiye yarışır. Sadece sev dedi gözlerin, bense aşka müebbet yedim.

Posting Komentar untuk "Sevgi Dolu Sozler Kisa"