Saf Temiz Sevgi Sözleri

Saf Temiz Sevgi Sözleri. Gecenin qapqaranliginda yaxinlashdim limanina yukum mutluluqdu. Düşse ya yüreğime bir gün.

Bugüne özel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları Dünya
Bugüne özel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları Dünya from www.sozcu.com.tr

İnsan kendi mutlu olma imkanını görebilmeli. Öylesine güzel seviyorum ki seni öylesine saf öylesine temiz öylesine derin. Saflığın, dürüstlüğün, sevginin, onurun, mutluluğun, özgürlüğün, çiçeğidir beyaz gül.

Gözlerin Diyorum Çocukluğumun Aynası Gibi Ne Zaman Baksam O Masumiyeti Görüyorum.


Hayatımın en saf, en temiz zamanlarında aşık oldum ben sana. Bunun aslı da dünyadan yüz çevirmedir. Seveceksen şayet, kar tanesi gibi olmalısın.

Keşke O Çocukluk Zamanlarımıza Geri Dönebilsek Keşke Tekrar O Küçük Çocuk Zamanlar Da Ki Gibi Olabilesek Saf Temiz Duygular O Kadar Masum Ki Bir Çocuk Bende Tekrar Öyle Olmak Hiç Bir Şey Düşünmemek O Kadar Saf Temiz Masum Olmak Istiyorum Artık.


Üşüyorsan kar yağışı sana romantik gelmez. Masum bir günahsa yaşadığım, gururumdan susarım. Her zaman kesinlikle benzersiz olduğunuzu unutmayın.

Saf Ve Temiz Bir Aşk Var Evet Şuan Biri Tarafından Öyle Bir Seviliyorum Ki %100 Eminim Hiç Bir Kirli Bir Yönü Yok Öyle Seviyorki Sana Bunu Anlatamam Emoji Ekle Burcummm Xper 2 +1 Yıl


Verdiği sözü tutamayacak kadar boş olan insanlara, hayatınızda yer verecek kadar saf olmayın. Seni mert yüreğimle temiz kalbimle, saf duygularımla ve delikanlı olan duygularımla sevdim. Düşse ya yüreğime bir gün.

Yokluğun Yağmura Yazı Yazmak Kadar Zor Sensizlik Lm Kadar Acı Sen Nefes Kadar Nemli Canım Kadar Değerlisin Iyi Ki Doğdun Bir Tanecik Teyzem.


Saflığın, dürüstlüğün, sevginin, onurun, mutluluğun, özgürlüğün, çiçeğidir beyaz gül. Aşk yolunun garip yokuşları ve inişleri vardır. Sevgi kötülüğü yok ettiği gibi iyiliği de yaymaktadır katı kalpleri yumuşatmakta insan doğasının en saf yönünü oluşturmaktadır.

Avuç Içinden Öpmek Saf Ve Temiz Bir Sevgidir Ve Benim Için Çok Özeldir.


Dostumun semashkada ishi oldugundan ora getmeli olduq. Ne güzel geldin sen öyle ay parçam dedim. Hayır, hiç de çocuklar için değil bu kitap.

Posting Komentar untuk "Saf Temiz Sevgi Sözleri"