Necip Fazıl Kısakürek Güzel Sözler

Necip Fazıl Kısakürek Güzel Sözler. Konuşsam dilim yanar, sussam kalbim… i̇drakin aczini idrakten büyük idrak yoktur. Necip fazıl kısakürek’in güzel sözleri necip fazıl’ın söylediği en güzel sözler şunlardır:

Necip Fazıl Kısakürek Ilham verici sözler, Ilham veren
Necip Fazıl Kısakürek Ilham verici sözler, Ilham veren from tr.pinterest.com

Necip fazıl kısakürek mutlak mizanda kötülükle beraber, hiçbir iyilik yoktur ki, teraziye girmeyecek olsun. Çıkıp her zamanki gibi din ve allah kavramı hakkında konuşmuş… konuşması bittikten sonra, onunla karşıt görüşlü olan bir prefesör, necip fazıl’a “siz önceden çıkıp farklı şeyler söylerdiniz, şimdi ise o sözlerinize çelişen şeyler söylüyorsunuz… 17 mart 2019 20:30 ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, seni beklediğim kadar.

Yanında Olduğum Zaman Değerimi Bilmezsen;


Dört tane gerçek dost edin, tabutunu taşısın yeter. Akıldan büyük nimet, zekâdan da ağır yük tanımıyorum. Ey gönül, gidenden ümidini kes!

Şairi Azam’ın Hayatı Bu Noktadan Sonra Değişecektir.


Kaçan bir hayale benziyor herkes, sanki kulağıma gaipten bir ses, Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur. İşte necip fazıl kısakürek sözleri içerisinde sizler için seçtiğimiz en etkileyici 10 söz.

Gerisi Çelik Çomakmış.” “Yanında Olduğum Zaman Değerimi Bilmezsen, Değerimi Bildiğin Gün Beni Yanında Bulamazsın.”


Neci̇p fazil’in hari̇ka sözleri̇ camiye dikey olarak gel, yatay olarak zaten geleceksin! Kimileri vardır aşkın en yücesini versen de aşağılıktır. Burada bu değerli yazara ait olan bazı şiirleri ve özlü sözleri bulacaksınız.

Hemen Aşağıda Hazırladığımız Birbirinden Güzel, Anlamlı Ve.


Üç günlük dünya için gayret üstüne gayret, ebedi bir yaşam için gayret yok hayret. Özenle derlediğimiz en güzel necip fazıl kısakürek sözleri burada. Daha öncelerinde maddi ve belli kaynaklar üzerine yoğunluk gösteren şairimiz hayatında bir dönüm noktası yaşayarak çok farklı bir noktaya ulaşmıştır.

Tövbe Kapısı Açık Dediysek, Yeni Günahlara Koşman Mı Gerek… Bu Dünyanın Kendisiyle Yalan, Yaratıcısıyla Doğru Söylediği Hayatı Bulmak… Hayatı Bulmak, Hayatı… Hayat Ismini Verdiğimiz Hayatsızlığın Içinden, Hayata Geçmek…


Ölüm zorların zoru, yaşamak ondan da zor! İnsan namaz kılarsa, namaz da insanı insan kılar. Ateşin yakamayacağı tek şey, aşk!

Posting Komentar untuk "Necip Fazıl Kısakürek Güzel Sözler"