Kürtçe Aşk Şarkısı Sözleri

Kürtçe Aşk Şarkısı Sözleri. Aşkısı aşkilifilitom, at hırısızı ateşim, ay parçası ay sonrasi salak sevgilim ayazım, aydınlığım ayna kafalım, bakışlarında kaybolduğum bal peteğim balım başımın belası, bayram şekerim bebişim benimki bereketim, bicüşüm biricik meleğim bitanem, bobo bonus boncuk gözlüm bonibon böceğim böcük böğürtlenim böreğim büyükbaş, camışım can can, can özüm Sallana sallana şarkısı türkçe ve kürtçe sözleri şarkıyı seslendirenler şarkıyı birçok kişi seslendirmişir.ayfer düzdaş ,sevcan orhan,selahattin demirtaş,sasa & celo boluz,abdullah papur,i̇smail güzelses kürtçe ve türkçe karışık bir şarkı olan sallana sallana,kürt türk kardeşliği açısından güzel bir örnek.

Kürtçe aşk şarkısı (Ümit Özaraz) & Seva te YouTube
Kürtçe aşk şarkısı (Ümit Özaraz) & Seva te YouTube from www.youtube.com

4,688 likes · 3 talking about this. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Aşağıda aşkınızı itiraf etmenizi kolaylaştıracak en güzel kürtçe aşk sözleri yer alıyor.

Biliyorsun Ki Seni Çok Seviyorum Canımsın Aşkımsın Güzelimsin.


Kürtçe aşk cümleleri sosinamın = küçük tatlı şeyim (kadınlara söylenir) xweşike çirokamın = hikayemin güzelliği dermane dilemin = kalbimin dermanı her re dertikevete canamın = her yol sana çıkıyor canım lingemi hereji durite dilemin cemteye = ayaklarım senden uzağa gitsede kalbim hep seninle delalamın zu were = değerlim çabuk gel Hey cigerxwin, bir güle değişti kalbini dil bi kul didî. Yine kendi kendime sormadan duramadım, niye seni böyle istiyorum diye bulamadım.

İşte Aşkınızı Haykırabileceğiniz Kürtçe Sözler Kürtçe Aşk Sözleri Kürdçe Sevda Sözleri Kürtçe Resimli Sözler.


Kürtçe şarkı sözlerinin en güzel sayfası. Sizin için kürtçe şarkı sözlerini yazıp, üstüne de türkçe çevirisini yaptık. Rüzgar esmeyince yaprak oynamaz i̇le i̇lgili cümle ve kompozisyon.

Kürtçe Sözler Ve Anlamları, Kürtçe Sözler Türkçe Açıklamalı, Kürtçe Kısa Sözler, Kürtçe Sözlük, Kürtçe.


Sitemizde birbirinden farklı ve değişik gönderebileceğiniz kürtçe sevgi mesajları (kürtçe aşk sözleri ve anlamları kısa) olmak üzere mutlu edebilirsiniz. Biri size ez jı hezdıkım derse bu söz seni seviyorum manasına gelir. Derler ki, bir yerden sonra acımaz daha fazla.

Bende Elimden Geldiğince Doğru Çeviri Yapmaya Çalıştım.i̇nşallah Beğenirsiniz.kürtçe Şarkı,.Kürtçe Şarkılar,K.


Şarkı rotinda'ya ait olup raperin yorumlamıştır. Şarkı sözleri ve türkçe çevirileri tamamen bize aittir. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Kürtçe Şarkı Sözleri 19 Ocak 2008 Cumartesi Ferhat Tunç Yaro Yaro Yaro Yaro, Yaro Yaroyaro Yaro Yaro Yaro, Yaro Yaro Xızır Tu Wezo Marê Biyaro Ezo Sono Na Çeverde Yaro Rındek Saci Verde Ax Yaro Yaro Yaro Yaro Xızır Tu Wezo Marê Biyaro Puşiya Rışiyê Serde Yaro Delal Boni Verde Ax Yaro Yaro Yaro Yaro Xızır Tu Wezo Marê Biyaro Söz :


Kürtçe bilmeyebilirsiniz ama o anda karşınızdaki kişinin bakışlarıyla ne demek olduğunu çözebilirsiniz. Bir yaraya değişti kalbini cegerxwîn Aşağıda aşkınızı itiraf etmenizi kolaylaştıracak en güzel kürtçe aşk sözleri yer alıyor.

Posting Komentar untuk "Kürtçe Aşk Şarkısı Sözleri"