Eşime Evlilik Yıldönümü Için Güzel Sözler

Eşime Evlilik Yıldönümü Için Güzel Sözler. Güzel karım, tüm varlığım, iyi ki benim eşimsin. Geride bıraktığımız onca yılda her daim yanımda var olarak hayatımı güzelleştirdiğin ve desteğini hiçbir zaman eksik etmediğin için sonsuz teşekkür borçluyum sana.

Sizler İçin Seçtiğimiz En İyi 24 Evlilik Yıldönümü Mesajları
Sizler İçin Seçtiğimiz En İyi 24 Evlilik Yıldönümü Mesajları from www.hediyesepeti.com

Güneş doğmayı unutabilir, sabah olmayı, yağmur yağmayı ama ben seni asla… çiçekler açmayı unutabilir, kuşlar uçmayı, baharlar gelmeyi ama ben seni asla…. Mutluluğumuzun bir ömür boyu sürmesi dileğimle güzel karıcığım. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun, iyi ki varsın.

Paylaştıkça Çoğalan Tek Şey Sevgidir, Seni Seviyorum!


Evlilik yıldönümünde seni öpüyorum bir tanem. Bu süre boyunca neler biriktirdik kim bilir… Restoranda yer ayırttım, hediyeni paketlettim, çiçeğini demet deme hazırlattım, arabayı güzelce yıkattım, sevdiğimle evlilik yıldönümümüz için kapıyı tıklattım.

Seni Her Geçen Yıl Daha Çok Seviyorum.


Eşime evlilik yıldönümü sözleri hayatını birbirleri ile birleştiren birbirine güvenerek bir ömür boyu birlikte oldukları ve her sene bunu tekrar tekrar kutlamalarıdır.bu önemli günde aşkların tazelenmesi amacı ile sizlerde bugün bir değişiklik yapıp güzel bir mesaj gönderebilirsiniz. Ellerimiz, kalplerimiz ve gözlerimiz hiç ayrılmasın birbirinden. Bu hayatta seninle yaşamak kadar değerli bir şey yok.

İyi Ki Varsın Hep Yanımda Kal.


Bu hayattaki en büyük mutluluğum seninle evlenmek, seninle mutlu olmaktı. Sayfamızda en güzel evlilik yıldönümü sözlerini sizler için derledik. Eşime evlilik yıldönümü mesajları,güzel sözler,güzel sözler ve daha fazlası i̇çin tıkla ziyaret et.

Yıl Dönümümüz Kutlu Olsun Sevgilim.


İki kişilik bir dünya yarattık kendimize. Eşe etki̇leyi̇ci̇ evli̇li̇k yildönümü sözleri̇. Mutlululuklar… her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok baglanarak geçsin.

Mutluluğumuzun Bir Ömür Boyu Sürmesi Dileğimle Güzel Karıcığım.


Zaman çok kısa, hiçbir zaman senin kalbini kırmamaya ve her zaman sevgi dolu olmaya söz veriyorum. Güneş doğmayı unutabilir, sabah olmayı, yağmur yağmayı ama ben seni asla… çiçekler açmayı unutabilir, kuşlar uçmayı, baharlar gelmeyi ama ben seni asla…. Seni çok seviyorum ve evlilik yıldönümümüzü kutlarım.

Posting Komentar untuk "Eşime Evlilik Yıldönümü Için Güzel Sözler"