Erkek Sevgiliye Sözler Kısa

Erkek Sevgiliye Sözler Kısa. Ne zaman karanlıkta kalsan, ruhunun parlak ışığı yolunu aydınlatsın. Sen benim, öbür yarımdın, ömür yaram oidun be sevdam.

1 2 3 4 5 6 7
1 2 3 4 5 6 7 from anlamli-guzelsozler.com

Hep yanımda kal canım sevgilim hep bana güç ver… duyduğum en güzel şarkı senin sesin, gördüğüm en güzel gözler senin gözlerin, Geceme ışık ol, rüyalarımın ateşi ol, sadece benim ol. Bob marley'den son derece romantik ve akıl dolu bir söz!

Bir Daha Ki Seveceğim Erkek, Bizim Oğlumuz Olacak Demesidir.


Sevgilinize böyle bir aşk mesajı gönderebileceğinizi düşünüyorum. Benimle kurduğun hayalleri başkasıyla yaşayacak kadar ucuzsan bende seni görünce tanımayacak kadar pahalıyım. Erkek sevgiliye aşk sözleri benim kalabalığım da sen, yalnızlığım da sensin… beni sokak sokak arama, yüreğindeyim.

Çiçek Tarlasını Hafifçe Yalayan Rüzgar, Bana Seni Getirir.


Solum oldun, ama sakın sonum olma bir tanem. Gözlerin ömrüm gülüşün nefesim… yeşil gözlü yarim… sen; Hep aklımdasın güzelim… hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır.

Hadi Çat Kapı Gel, Sevineyim.


Herkesin gidecek bir yeri vardı. Sonsuza kadar acını çekmeye razıyım…. İstediğinizi kullanabilir, gerekirse başkalarına da tavsiye edebilirsiniz.

O Kadar Karmaşanın Içinde Karşıma Çıktın, Huzurdolusozler.com Hayatıma Işık Oldun.


Güldüğünde o kadar tatlı oluyorsun ki prensim. Bırakma beni sevdiğim gidişine dayanamam. O seninsin işte… aynı günde dört mevsime şahit olmak gibi bir şey bu… önce özlüyor, sonra ağlıyor, akşamları küsüyor, geceleri çok seviyorum.

Ben Istemem Öyie Iki Güniük Sevgiii!


Benim için hayat sen, nefes sensin bebeğim. Sevgiliye etkileyi sözler kısa ve öz olduğu zaman farklı şekilde de değerlendirebilir.örneğin bir not kağıdına yazılacak kadar kısa ve öz olan bir söz emin olun yatağın başında yer bulacaktır kendine.bu şekilde baktığımızda kısa ve öz bir söz ne kadar derin ve uzun bir anlama sahip oluyor.i̇şte insanların kalbinde. Yüreğin varsa bir ömür sev beni!

Posting Komentar untuk "Erkek Sevgiliye Sözler Kısa"