En Ateşli Aşk Sözleri

En Ateşli Aşk Sözleri. Duyduğunuz en ateşli sözler nelerdi? İster resimli erotik aşk mesajları, ister kısa ateşli mesajlar içerisinden siz de beğendiğinizi seçerek, sevgilinize whatsapp üzerinden gönderebilirsiniz.

En Güzel Aşk Sözleri, Etkileyici Sözler, Aşık Edici Sözler
En Güzel Aşk Sözleri, Etkileyici Sözler, Aşık Edici Sözler from www.youtube.com

Sen ne kadar mükemmel bir kadınsın, beni kendimden geçiriyorsun. Sana sahip olduğum için çok mutluyum. Hayatımı cennetin renkleri ile boyadın.

Mükemmelsin Sakın Durma Devam Et.


En anlamli aşk sözleri̇ o senin neyin olur dediler. Iç, mihrapları yak, kâbe’yi ateşe ver. Seni tanımadan önce aşkın bu kadar özel ve güzel olduğunu nereden bilebilirdim ki sevgilim.

Aşkın En Güzel Sözleri Senin Için Yazılmış, Bütün Şarkılardaki En Güzel Nakaratlar Senin Güzelliğine Bestelenmiş.


Ama ben uyuyamadığım geceleri sana helal etmiyorum. Sen benim vazgeçemeyeceğim en büyük alışkanlığım, alıştığım en büyük vazgeçilmezimsin. Sayfamızda sevgiliye mesajları uzun sevgiliye mesajlar whatsapp.

Romantik Ateşli Sözler Sen Hiç, Her Yeni Güne Seni Severek Başlamak Nasıl Bir Duygu Bilir Misin?


Duyduğunuz en ateşli sözler nelerdi? Duymaktan hoslanacaginiz bir seyler varsa onuda paylasin. Sen benim gözümün nuru, ayaklarımın gittiği yol, aldığım nefessin aşkım!

Bu Gece Sabaha Kadar Yanında Olmayı Çok Isterdim.


Bana kalbim kadar yanik doner, dusuncelerim kadar karisik bir salata, acilarim kadar koyu bir kahve getir. Tanıdığım en muhteşem erkek sensin. Sen aklıma geldiğinde yüreğim sıcacık oluyor bir tanem, işte bu yüzden seni çok seviyorum.

Sen Benim Güvendiğim Dağ, Yaslandığım Omuz, Yârim, Sevdam, Umudum Ve Sevdamsın.


Fakat ey insan, kendi cinsini incitme! Holla indir emekliyim iş arıyorum kocaeliwho sesli görüntülü sohbet evli chat sohbet konya. Tutkular olmadan dondurma bile ememezsin.

Posting Komentar untuk "En Ateşli Aşk Sözleri"