Ask Sozleri Duygusal

Ask Sozleri Duygusal. Tiktok'ta duygusal ask sözleri ile ilgili kısa videoları keşfedin. Rahat rahat yetişip bindiğin vapura erken mi kaldık?

Aşk Acısı Sözleri En Güzel Aşk Acısı Sözleri (Güncel Sözler)
Aşk Acısı Sözleri En Güzel Aşk Acısı Sözleri (Güncel Sözler) from www.neoldu.com

Aşk kapıyı çaldığında hemen açma! Yüzüme okunmuş bir dua gibisin sevgilim. Usul usul gir yüreğime, kalbim bağrım çatlasın!

Vatandan Ayrılık Sevgiliden Ayrılık Arkadaştan Ayrılık Memleketten Ayrılık Zamanı Geldiğinde Duygularımızı En.


Yaşatmaz beni içimde yanan bu yangın. Gözlerin hep bana baksın, ellerin hep benim ellerimi tutsun seni çok ama çok seviyorum! Bazıları, çocuklar gibi zile basıp kaçıyor.

Bana Bir Duanın Amini Gerek.


Şimdi senden vaz mı geçmeli. Aşk dile gelse kalbine sır sır fısıldasa sağırsan ne fayda… böyle basit bir yabancı sen benim için çok özelsin. Sen de olmazsan eğer batar artık bu gemi.

Gidene Yol Vereceksin Ki, Yerine Gelen Ayakta Kalmasın.


Netice olarak ikisi de düştüğü yeri yakar. Allah yol vermiş, yordam vermiş, iz vermiş. Çok şükür bugün de aşığım sana.

Nereye Bakarsam Sana Olan Aşkımı Hatırlıyorum.


En duygusal aşk sözleri̇ özledim gözlerini, beş dakika uyan az. Aşk kapıyı çaldığında hemen açma! Sen benim neşe kaynağım, dünyamın merkezi ve kalbimin tek sahibisin.

İlk Değilsen Bile Son Aşkım Olup Kal, Senden Öncesini Yaşamadım Sayarım, Böyle Bir Aşka Ömür Vermeye Değer, Dillenir De Nazara Gelir Diye Korkarım.


Ben sana inanmıştım(@bensana.inanmistim), 𝕊 𝔼 𝕄 𝔸(@duygusalinsan1), 𝕊 𝔼 𝕄 𝔸(@duygusalinsan1), bay yargı(@mrjudgmentt), 𝕊 𝔼 𝕄 𝔸(@duygusalinsan1). Kalpten söylenen samimi ve duygusal bir söz, sizi romantizmin doruklarına çıkarabilir. Kayıp yıllarımı onardım da… “seni bende bulamadım”…!!!

Posting Komentar untuk "Ask Sozleri Duygusal"