Aşk Ile Ilgili Sözler Cemal Süreya

Aşk Ile Ilgili Sözler Cemal Süreya. Hemen her şair gibi cemal süreya da aşk ve sevda ile ilgili hislerini dizlerine yansıtmıştır. Cevap veriyorum zamanla her şey geçer diyen akıllılara;

Cemal Süreya
Cemal Süreya from cemalsureya2014.blogspot.com

Özlemek, ölmekten sadece iki harf fazla be çocuk. Sana seni seviyorum dediğim kadar anneme peki annecim deseydim hazırdı cennetteki yerim. Ömrün ortası, çayın ortası, gecenin ortası.

“Geçen Tek Şey Zamandır Anlayan, Anlatsın Anlamayanlara.” Cemal Süreya.


Sayfamızda sizler için hazırlayıp düzenlediğimiz en güzel ve en anlamlı anı ile ilgili sözler ve anı ile ilgili mesajları bulabilirsiniz. Hiç kimseyi, rüyanda görecek kadar sevme. O senin için ne yaptı da sevdin sanki?

En Güzel Cemal Süreya Sözleri Konuşmuyor, Anlatmıyor Diye Hissetmiyor Sanmayın.


Cemal süreyya en güzel aşk. Oysa ben senin gözlerinsiz edemem bilirsin oysa allah bilir bugün iyi uyanmıştık sevgideydi ilk açılışı gözlerimizin sırf onaydı bir kuş konmuş parmaklarıma uzun uzun ötmüştü bir sevişmek gelmiş bir daha gitmemişti. Cemal süreya’yı tanımanın belki de en kolay yolu onun sözlerini anlamaktan geçiyor.

Gider Gibi Yapmadım Ben, Ya Kaldım Ya Gittim.


Sen ise kalır gibi yaptın, ama gittin ve ben bittim. Hemen her şair gibi cemal süreya da aşk ve sevda ile ilgili hislerini dizlerine yansıtmıştır. İşte cemal süreya’nın kaleminden aşk için söylenmiş en güzel sözler… 'madem sevmiyorsun o zaman sahip çık gözlerine!

Oysa Ben Onu Her Halde Sevmiştim.


Unutsun beni demişsin, bu bana imkânsız geliyor. Ben fazlasıyla ödedim zaten, uğrunda kaybettiklerimin bedelini. Okyanusta ölmez de insan, gider bir kaşık ”sevda” da boğulur.

Sesinde Ne Var Biliyor Musun?


Her gece onu düşünmekten saatim ilerlemek oldu. Çünkü unutmam için önce seni hatırlamam gerekiyor. Sana seni seviyorum dediğim kadar anneme peki annecim deseydim hazırdı cennetteki yerim.

Posting Komentar untuk "Aşk Ile Ilgili Sözler Cemal Süreya"