Ağır Abi Sözleri Yılmaz Güney

Ağır Abi Sözleri Yılmaz Güney. Yılmaz güney bazen bir yumrukta yıkacak kadar güçlü bazen bir serçe kadar güçsüzsem bir nedeni vardır. Ağır abi dediğin sevdi mi tam sever giydiğini herkes beğenir, saygısı sonsuz sevgisi ebedi olur.

Yılmaz Güney Sözleri (11) Anlamlı Güzel Sözler
Yılmaz Güney Sözleri (11) Anlamlı Güzel Sözler from anlamli-guzelsozler.com

Biz önceden küçük şeylerle mutlu olan insanlardık. Gitmeyi bileceksin, ne kadar çabalarsan çabala olmadığını anladığında gideceksin. Arkamdan konuşanların hayallerinde imzam var.

Vurursunuz Eyvallah Da, Ölmezsem Sıkıntı Büyük!


O zaman sen kazanmış olacaksın. Bazıları şükretmeyi bazıları küfretmeyi öğretir insana. Arkamdan konuşanların hayallerinde imzam var.

.Yılmaz Güney Racon#Babayılmaz #Yılmazgüney #Çirkinkral.#Che #Cheguevara #Yılmazgüney #Ahmetkaya #Denizgezmiş #Hüseyininan #Maradona #Devrimcigençlik #Devri.


Ağır abi sözleri i̇hanetin nedeni olmaz bedeli olur. #ağır abi sözleri 6 sonunu düşünen kahraman olamaz. #yılmaz güney sözleri yorum yok 20 biz, önceden küçük şeylerle mutlu olan insanlardık.

Ihtilaller De Çoğu Kere Gücün El Değiştirmesidir.


Bu içeriğimizde yılmaz güney özgürlük sözleri, yılmaz güney adalet sözleri, yılmaz güney aşk sözleri ve daha birçok güzel sözler yer alıyor. #yılmaz güney sözleri yorum yok 17 ülkemden ayrılışım, özgür olmak, yaşamak istediğimden ötürü değil,özgürlük ve demokrasi kavgasına daha etkin ve aktif bir biçimde katılabilmek içindir. Birinin yüreği yandığı zaman diğerinin ki de yanar, birisi güldüğü zaman diğeri de güler.

Her Zaman Mutluluğun Doruğundayken Gülünmez, Bazen Sırf Hayata Gıcıklık Olsun Diye Uçurum Kenarındayken Bile Gülümseyeceksin.


#ağır abi sözleri yorum yok 3 Anlamlı sözler,anlamlı sözler blog,söz blogu,resimli sözler,damar sözler,acıklı sözler,ayrılık sözleri,aşk sözleri, Ağır abi sözleri yazımızda, ağır abi lafları, duyulmamış ağır abi mesajları ve anlamlı ağır abi sözleri bulabilirsiniz.

Ağır Abi Sözleri Yazımızın Da Sonuna Geldik.


Çirkin kral namıyla tanınan yeşilçam'ın en büyük aktör ve yönetmenlerinden yılmaz güney'in duygu dolu sözlerini listeledik. Abi ve kardeş tek bir beden gibidirler. Sonra aklımıza sevda diye bir şey soktular, toparlanamadık.

Posting Komentar untuk "Ağır Abi Sözleri Yılmaz Güney"