Sevgiliye Yazılacak Ay Dönümü Mesajları

Sevgiliye Yazılacak Ay Dönümü Mesajları. Sen uyduğunda saçlarınla oynarım mesela, yüzünü okşarım. Sevgiliye yıldönümü kutlama mesajınızı yapar mýsýnýz lütfeeeeeeeen çekiyor ankaranın.

Çiçeği Burnunda Aşıklara Sevgiliye Ay Dönümü Mesajları
Çiçeği Burnunda Aşıklara Sevgiliye Ay Dönümü Mesajları from dugun.com

Orada da birçok güzel mesaj sizleri bekliyor. Çölün ortasında su bulmak gibiydin sevgilim. Biricik sevgilim, bazen sanki taşıyorsun içimden.

Seni Tanıdığım Günden Beri Bugün 3.Ayımızı Kutlamak Nasip Olmuşsa Bize Nice Aylar Nasip Eylesin Rabbim.


Bu sebeple siz de sevgilinize en güzel mesajları göndermek istiyorsanız haberimize göz. Ancak ardından çok uzun aylar gelmeye devam edecek. O an dünyada seni seyretmekten daha şahane daha önemli hiçbir şey yokmuş gibi.

Ay Dönümü Mesajları Damla Damlaydı Hayatıma Girişin.


Bir nehir, bir deniz derken, koskocaman bir okyanusa dönüştü varlığın. Hadi gel yazı tura atalım seninle, yazı gelirse benimsin, tura gelirse seninim sevdiğim. Canım sevgilim, günün her zaman aydın olsun.

Kısa Ay Dönümü Mesajları Geçen Ay Hayatımda Yoktun Ve Her Şey Çok Renksizdi.


Bu şehir güzelse, içinde sen yaşadığın için sevgilim. Kadehimizin hiç şarapsız kalmaması dileğimle. Hiçbir yüz güzel değil senin gül yüzünden.

Bir Nehir, Bir Deniz Derken, Koskocaman Bir Okyanusa Dönüştü Varlığın.


Sevgiliye yıldönümü kutlama mesajınızı yapar mýsýnýz lütfeeeeeeeen çekiyor ankaranın. Sen benim papatyam ben de senin aşkiton olduk bak bir yıl içinde. Seninle aşkımızın her günü bir sene gibi geçirmeme sebep oluyor sevgilim.

Sen Zor Zamanlarda Benim Gücüm Oldun.


Sevgiliye sıklıkla onu ne kadar sevdiğimizi, ona olan aşkımızı dile getiririz. Sen bu dünyadaki en eşsiz kadınsın. Ay mesajı uzun gibi başlıklar araştırılıyor.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Yazılacak Ay Dönümü Mesajları"