Sevgiliye Uzun Aşk Sözleri

Sevgiliye Uzun Aşk Sözleri. Ne vakit seni ansam, bir huzurun içine düşüyorum. Ve bayım biliyorum ki sen beni birgün değil hergün seviyorsun.

güzel sözler aşk romantik sözler anlamlı kısa sözler
güzel sözler aşk romantik sözler anlamlı kısa sözler from www.pinterest.com

Ben seni ne dağlara ne de buğulu camlara yazdım. Sen zor zamanlarda benim gücüm oldun. Aşkım, gözlerine baktığımda ruhunun bir yansımasını görüyorum.

Gözlerime Mühürlüyorum Seni Sadece O Kadar… Dediğim Gibi Çok Da Gülme.


Seninle paylaştığımız her an harika, eşsiz. Ne de seni sıradan bir sevgiye malzeme yapacak kadar herhangi biri. Ötemde özüm var, özüm nefesin ötesinden ötedir.

Dualarıma En Çok Yakışan Isim Sensin.


Yeter ki beni bırakma, sensiz bırakma beni… sensiz bir hayat, ellerini tutmadan geçen bir ömür, gülen yüzünü göremediğim bir bahar. Ellerini de görebileceğim yere koy. Sen her zaman sevilmeye, uğrunda neyim var neyim yok ise hepsini vermeye değecek mükemmel bir sevgilisin.

Sevgiliye Uzun Mesajlar & Uzun Aşk Mesajları Ve Sözleri Öyle Utangaç Tebessümle Durma Karşımda.


Neredeyse çıkacağım sokaklara, “aşığım ben” diye bağıracağım. Uzun aşk sözleri seninle geçmişi yaşamayalım geleceğe doğru hayaller kuralım. Çünkü sen en iyisiyle herşeyi hak edensin aşkım.

En Etki̇leyi̇ci̇ Uzun Aşk Sözleri̇ Manşet:


Sen benim hiç bıkmadan saatlerce seyre daldığım, tövbe tutmayan en tutkulu sevdamsın. Sevgiliye aşk sevgi sözleri sevgiliye mesajlar. Öyle sev ki beni, ben bile kıskanayım beni.

Seni Hayatımın Sonuna Kadar Beklerim Aşkım.


Ben hayatımda hiçbir şeyden bu kadar korkmadım. Sevgilim senin yanın bana huzur veriyor. Sana olan aşkım sonsuza dek sürecek buna emin olabilirsin.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Uzun Aşk Sözleri"