Sevgiliye Hiç Kimsede Olmayan Aşk Sözleri

Sevgiliye Hiç Kimsede Olmayan Aşk Sözleri. Gözü açık rüya görmektir seninle aşk… kendimi görebileceğim en güzel ayna bana aşkla bakan gözlerindir. Asıl marifet, aynı kişiyi her gün yeniden sevebilmektir

Aşk Mesajları Aşk Sözleri Aşk Sözleri Kısa Sevgi
Aşk Mesajları Aşk Sözleri Aşk Sözleri Kısa Sevgi from www.sevgimesajlarim.com

En güzel yarınlarım seninle olsun adam. Asıl marifet, aynı kişiyi her gün yeniden sevebilmektir Uzaktan dedim uzaktan yandığım olur kendisi.

Sen Varsan Bende Varım Sen Yoksan Ben Zaten Hiç Olmadım.


Hani o sonbahar akşamlarında çiselenen yağmurun narin sesi olur ya, o denli mırıldanıyorum ismini sokaklara. Sevgiliye söylenecek anlamlı aşk mesajı…. Hatalarımıza karşın beraber olma duygusuna aşk diyoruz sanırım.

Ben, Istemem Öyle Iki Günlük Sevgili.


Yüreğin varsa bir ömür sev beni. Kim istemez mutlu olmayı, ama mutsuzluğa da var mısın? Ama anlatmak istediklerimi bir kelime ile ifade etmemi istersen o kelime sadece aşk olurdu.

Yemin Ederim Intiharsın Sen Seve Seve Edilen.


Ne sevdalar gördü bu yürek, ama bir sende çarptı bu kadar kalbim ve seni sen olduğun için sevdi yüreğim. Yanlış duymadın tabii ki de ölesiye seni seviyorum. Ne çaredir, ne derman hiçbir güç ve kuvvet.

Sen En Güzel Şiirlerin Bile Kuramadığı Kafiyesin.


Biz seninle bir salkımın iki aşık üzümüyken, başka şişelerden şarap olmuşuz, başka hayatlarda harap olmuşuz. # yüzümden düşen bin parçayı toplayıp da, yerine kocaman bir tebessüm yerleştiren bir insan var ya, iyi ki var! Sevgiliye özlem sözleri vustala savrulan en anlamlı sözler ile birleşince gönül aşk limanında bulur kendini.

Hani Bir Zaman Özlemler Kalbini Sızlatır Çok Istersin Çok Özlersin Ama Gidemezsin Ararsın Ama Bulamazsın.


Aşkın benimle olduğu sürece başka bir şey istemiyorum! Hayat sana bütün güzellikleri, bana da seni sunsun isterim. Aşk asla ölçülemez, sadece hissedilebilir.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Hiç Kimsede Olmayan Aşk Sözleri"