Sevgi Mesajı Resimli

Sevgi Mesajı Resimli. Ateşsen yanmaya, yağmursan ıslanmaya, soğuksan donmaya geldim. Gül gönüllerde muhabbeti, sevgiyi, dostluğu, aşkı ve arkadaşlığı.

Sevgiliye Iyi Geceler Mesajı Anlamlı Kısa aşk üzerine sözler
Sevgiliye Iyi Geceler Mesajı Anlamlı Kısa aşk üzerine sözler from ask-uzerine-sozler.blogspot.com

Sevmek zor iş, ne maaşı var ne sigortası, bir ayrılığı var bir de gözyaşı. Hayatımıza değer katan babalarımızın günü olan babalar günü, bu yıl 19 haziran günü kutlanacak. Sözü kopyala resimli söze çevir uzakta olsan da yanımda olmalısın daima;

Yeni Yıl Da Umutların Gerçek, Gerçeklerin Mutlulukların Daim Olsun!


Sevgi ve aşk konulu yazılı resimler ile aşkınızı ve sevginizi arkadaş çevreniz ile paylaşın. Bizler de bu içeriğimiz sizler için sevgi sözlerini derledik. Hayatımıza değer katan babalarımızın günü olan babalar günü, bu yıl 19 haziran günü kutlanacak.

Galerimizdeki Resimli Iyi Akşamlar Mesajlarını Facebook, Twitter Ve Diğer Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


2022 yeni̇ yil tebri̇k mesajlari tüm sessizlikleri gülüşlerinin dolduracağı bir 365 gün dilerim. Canım arkadaşım, umudun sevgi, sevgin sonsuz, sabahın hayırlı, günün aydın olsun. Sevmek zor iş, ne maaşı var ne sigortası, bir ayrılığı var bir de gözyaşı.

Cumamiz Mubarek Olsun Mesajlar Dualar Resimli Alintilar Kalbinizi Aydınlatanlara Gneş Işığı Kadar Parlak Kalplere Sevgi Dolu Gnaydınlar.


Yeni yılımız kutlu olsun aşkım. Bir romansın okuyup da bitiremediğim, bir özlemsin uzanıp da erişemediğim bir sensin merhaba deyip de evlada diyemediğim. Yüreğini yasla bana sevgili, bir ömür birbirimize yük olalım.

İyi Ki Varsın Dediğim Tek Sevdiğimsin.


5 ekim 2019 17:50 “i̇nsаn birkere birbirine geç kаlır, sonrа kimse için аcele etmez…” “aşk savaş gibidir; Kapının aşk ile çalacağı, mutluluğa doyamayacağın, sürprizlerle dolu şahane bir yıl diliyorum sana. Özellikle romantik olan sevgi sözleri bu sözler arasındadır ve karşıdaki kişiyi özel hissettirir.

Yeni Yılın Sağlık, Mutluluk, Başarı Ve Bol Kazanç Getirmesi Dilekleriyle.


Resimlerimizi sevdiklerinize sosyal medyada paylaşabilirsiniz. Şu tertemiz tarlaya başka bir tohum ekmeyiz biz. Sevgiliye resimli çiçekli aşk sözü

Posting Komentar untuk "Sevgi Mesajı Resimli"